Лидер на ДПС: Не изпитваме никакъв страх от Местан

  • 28 февруари 2016 08:55

  • 1947
  • 1
Лидер на ДПС: Не изпитваме никакъв страх от Местан
© Булфото

Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в е майстор на думите и може да си играе с тях. До преди два месеца той говореше едни неща, а сега съвсем други. Ние в ДПС нямаме притеснения от него.

Това каза пред камерите на Нова телевизия Рушен РизаРушен Риза Рушен Риза – български политик от ДПС. Рушен Риза е роден на 1.08. 1968 г. в с. Николаевка, община, съпредседател на ДПС. Ние никога досега не сме атакували Местан. Изчакваме да видим неговите послания. Срещу нас не спират да се правят внушения. В ДПС сме обединени от една идея и кауза. Ние не сме етническа партия. Има всякакви хора - българи, бизнесмени. Питайте Делян Пеевски за неговите бизнес интереси. Аз не съм запознат с тях. С него сме колеги в парламента. Приятелство е силно казана дума. Моята кауза в ДПС е много по-различна от неговата, разкри Риза.

Ние нямаме общо с атаката срещу Местан. Това е дело на различни медии и журналисти. Не бих казал, че Анкара се меси директно във вътрешните дела на България. През всичките години ДПС е искало да има добри отношения с Турция у турските партии. Ние като турци, живеещи в България, изпитваме сантименталност към Турция, което е нормално. Черният списък, за който се говори, е психологическа война за мен, каза още един от лидерите на ДПС.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1947 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.02.28 | 17:03

1
stah e nishto ujas ste izpitvate sled vreme no neznav v koe konsulstvo shtee se skriete

Добави коментар

Водещи новини