Имам чувството, че назначените от Доган вървят с бонус охрана от НСО, обяви ген. Атанасов (видео)

  • 24 февруари 2016 08:46

  • 3118
  • 3
Имам чувството, че назначените от Доган вървят с бонус охрана от НСО, обяви ген. Атанасов (видео)
©

Имам чувството, че който е назначен от Ахмед Доган временно да управлява корпорацията ДПС, той върви с бонус охрана от НСО. Преди беше Местан, сега е Делян.

Това обяви в сутрешния блок на бТВ реформаторът ген. Атанас Атанасов.

„Главният секретар на МВР трябва немедлено да се разкара от тази позиция. Защото той направи гнусна политическа услуга“, категоричен бе ген. Атанасов.
Припомняме, именно главсекът Георги КостовГеорги Костов Георги Костов е роден през 1967 г. в град Хасково. Той е завършил Висш технически университет в съобщи, че има заплаха за живота на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и заяви, че на депутат от ДПС му е назначена охрана от НСО.

„Излиза висшата фигура на МВР и казва най-висшата тайна. Това е отклоняване на общественото внимание от други проблеми на България. Същата история е и с Бойко Борисов. Това се нарича контролирано изпускане на информация с цел създаване на определени обществени нагласи“, категоричен бе Атанасов.

„Той (Бойко Борисов, б.р.) застана срещу мафията и получи куршум. Ето го внушението на този малодушен човек“, подчерта още генералът.

Кой издаде държавна тайна, защото това е наказуемо, попита той и продължи – и за Пеевски, и за Бойко Борисов. Службите за сигурност, по думите на ген. Атанасов, се управляват от Бойко Борисов.
„Имам тежко подозрение, че има заплаха“, усъмни се още реформаторът.

Големият проблем на България днес е, че Борисов управлява орташки с библиотекарската групировка, обвини го депутатът..

„За да се съгласи Влади Горанов (финансовият министър Владислав Горанов, б.р.), който е ключово звено между Догановата групировка и Бойко Борисов, да бъде показан докладът за КТБ, значи е сигурен докладът. Обстоятелството, че българската страна, в лицето на финансовия министър, реши да има клауза за конфиденциалност обяснява всичко. Защото идеята беше да има прозрачност. Както и да е, всичката им работа е такава“, продължи с обвиненията ген. Атанасов.

„Пак ще повторя - проблемът на тази банка не е с внасянето на пари, а с изнасянето на пари. Нещата никак не са сложни, просто институцията в България, която е призвана да си свърши работата, това е Българската прокуратура. И като българската прокуратура дава индикации, че обслужва същата тази групировка, как да вярваме“, запита риторично Атанасов.

Последвайте канала на

3118 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.02.27 | 11:47

3
Точен е генерала .Не е важно ,кой и колко е внесъл ,а кой и колко откраднал и изнесъл . Да има ново разследване ,докато е горещо желязото ..Големите риби са в играта за източването .

2016.02.26 | 22:57

1
Напротив , веднъж източват собствените си влогове , втори път държавата им възтановява "източената "сума .

2016.02.27 | 11:47

2
Точно твоя шеф - Костов е един от ортаците на Цв. Василев , а сега почвате да бягате прев ветъра !

Добави коментар

Водещи новини