Трендафил Величков за заплахите към Борисов: Да не се истеризира по този въпрос

  • 22 февруари 2016 18:52

  • 2195
  • 1
Трендафил Величков за заплахите към Борисов: Да не се истеризира по този въпрос
©

Аз съм солидарен с това, което каза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Не са една или две заплахите, човек като министър-председателят е обект на подобни заплахи. Затова има НСО. За депутата Пеевски е осигурена охрана. Не трябва да се истеризира по този въпрос. Това е част от играта, всеки един, който е решил да се занимава с обществена дейност - си носи кръста. Това заяви в ефира на БНТ Трендафил Величков , говорител на АБВ по повод информацията, че премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е получил заплахи за живота си.

Според него опитите за дестабилизирането на държавата не са спирали.

„АБВ има подписано партньорско споразумение, което е за подкрепа на кабинета”, каза още Величков и добави, че когато водят спор с колегите им – те винаги са в полето на аргументите. Работя добре с министър Лукарски, не мога да кажа, че сме намерили диалог със здравния министър Петър Москов, заяви още той.  

Попитан за анекса за реформите в отбраната, Величков заяви, че първо трябва да видят този меморандум.

АБВ е социалният коректив в това управление, смята още говерителят на АБВ и допълни, че трябва да се обърне внимание на демографската криза.

Последвайте канала на

Калина Христова
2195 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.02.23 | 09:40

1
Защо шефа на партията ви заби нож в гърба на БСП ?? Партията която два пъти го издигна за президент.

Добави коментар

Водещи новини