Журналист: Генералният ни консул в Истанбул Ангел Ангелов също е обявен за персона нон грата

  • 22 февруари 2016 08:04

  • 3043
  • 0
Журналист: Генералният ни консул в Истанбул Ангел Ангелов също е обявен за персона нон грата
©

Решението за изгонването на Угур Емироглу вероятно има връзка с основаването на новата партия на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. Външно министерство най-вероятно е получило тревожни данни за дейността на Емироглу и затова е предприело тези действия.

Това каза пред камерите на Нова телевизия Илхан Андай, главен редактор на сайта 24rodopi.com. Предполагам, че Емироглу е заявявал и заплашвал членове на ДПС да подкрепят Местан. На неговото изгонване от България, вече има реципрочни действия. Нашият генерален консул в Истанбул Ангел Ангелов също е обявен за персона нон грата. Той не е обвинен в нищо, просто се действа реципрочно. Местан няма качествата да спечели избиратели на ДПС. Зад него стои обаче Реджеп ЕрдоганРеджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26  февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва. Твърде голяма фигура. Целта на Ердоган е да направи това, което не успя с Касим Дал. 136 души са в черния списък на изселнически фигури. Тези 136 души нямат официална забрана за влизане в Турция. Те са заплашени от изселническите организации в Турция. Тези 136 души са видни  и силни фигури в ДПС. Според мен този списък е изготвен от Местан и неговите хора, разкри Андай.

Този списък 136 е много страшен. Заплахите към тези хора са от рода на: Не забравяй, че имаш деца и внуци в Турция. Това е една умела психоатака. Изселническите организации имат силата да изкарат компромати срещу тези хора. Начините са много. Могат да се захванат за имотите им, могат да се захванат, че един депутат от ДПС преди години е хваната на границата със 100 кг телешко месо. Това са реални примери. За тези неща трябва да се говори, защото иначе ще стане по-страшно, каза още журналистът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3043 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини