Пеевски, Цонев и Чобанов със законодателна инициатива за разсекретяването на данните около КТБ (виде

  • 19 февруари 2016 10:15

  • 2008
  • 5
Пеевски, Цонев и Чобанов със законодателна инициатива за разсекретяването на данните около КТБ (виде
© Булфото

По инициатива на депутатът от ДПС Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, заедно с неговите колеги Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на и Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас, са изготвели и депозирали в деловодството на Народното Събрани законодателна инициатива, с която се цели да бъде разсекретени всички данни и факти около КТБ, предаде репортер на Novini.bg.

„Чрез това предложение нея настояваме за публичност още от миналия парламент. От миналата седмица и министърът на финансите прие това наше искане. Той също е изпратил запитване до фирмата „Alix Partners”, дали може да бъде разсекретен докладът. Временните синдици и синдикът на банката, въпреки клаузата за конфиденциалност, могат да публикуват в електронен вариант на сайта всичко, свързано с КТБ”, заяви Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

По думите му тази законодателна промяна може да бъде факт още следващата седмица.

Относно искането на ДПС за разсекретяването на доклада за КТБ, инициаторът на законопроекта Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на заяви в кулоарите на НС:”Нека да бъде изнесен докладът, какво само чакаме. Колко дни ще говорят, че ще го изнесат”.

Последвайте канала на

Калина Христова
2008 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Камен

2016.02.19 | 20:09

5
Не са ми любимци, но са много прави. Тази сага трябва да се приключи.
Елица

2016.02.19 | 19:06

4
Всички искаме да видим този доклад и крадците да си получт заслуженото.

2016.02.19 | 16:54

3
Бойко не може да разсекрети данните относно КТБ? Мижи, да те лажем!
Иван Искров

2016.02.19 | 16:51

2
Апостол-Дякон Доган само на нас сподели истината за източването на КТБ!
Умник Гюро

2016.02.19 | 16:51

1
Докога българският народ ще търпи комунистите от БСП, турците от ДПС и подлогите на Сидеров да дестабилизират България? Тези национални предатели биват финансирани тайно от Русия. Те обслужват руски интереси. Това са жалки национални предатели-терористи и трябва да бъдат съдени за предателство към България. България над всичко!

Добави коментар

Водещи новини