Цветанов: Премиерът показа ясна политическа воля за обществените поръчки

  • 18 февруари 2016 08:49

  • 91
  • 6
Цветанов: Премиерът показа ясна политическа воля за обществените поръчки
©

Премиерът показа ясна политическа воля, че няма да се търпят никакви спекулации по отношение на обществените поръчки. Трябва да се даде по-голяма гаранция за прозрачността им. Това каза в сутрешния блок на БНТ председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по повод спрените през тази седмица обществени поръчки за над 1 млрд. лв.

Премиерът не слага под съмнение направените процедури, а показа ясната политическа воля на правителството, която ще бъде подкрепена и от ГЕРБ, подчерта Цветанов.

По думите му, при спирането на търговете проблемът не е в липсата на средства, а в липсата на достатъчна информираност за начина, по който се конструират процедурите за поръчките.

Стабилността днес е много ясна. Имаме едно многообразие от осем политически партии в парламента. Стремим се законодателството, което приемаме, да бъде с повече парламентарна подкрепа, а и да постигаме консенсус по важните за държавата теми. Няма да се поддадем на абсолютно никакви предпоставки за дестабилизиране на страната, каза председателят на ПГ на ГЕРБ.

По думите му, в последно време се забелязва засилваща се тенденция за появата на клонинги на политически партии. Напоследък Радан Кънев е доста объркан в ежедневните си изказвания. За мен е важно, че имаме правителство, имаме подкрепа от Реформаторския блок и от Патриотичния фронт. По отношение на ДОСТ, в момента имаме намерения, но не би могло да се получи нещо по-различно от политическия проект на Касим Дал и Корман Исмаилов, коментира Цветанов.

Той посочи, че е рано да се каже каква ще е политическата съдба на новите политически проекти. Това ще покажат едни избори, заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
91 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Муто

2016.02.18 | 15:12

6
О-о, лайно, млъкни!

2016.02.18 | 15:12

5
Лижеш и лъжеш ,Цвъцко ! Но това е истинското ти -АЗ !

2016.02.18 | 15:12

4
Ква воля кви пет лева никой вече не се хваща на номерата му даже и зад границата вече го знаят що за стока е!
пинсионер

2016.02.18 | 15:12

3
като се по4не от иван костов ,петър стоянов и се стигне до борисов,плевналие и вси4ки дето са у4аствали в правителствата са за народе съд.аз предлагам да не се убиват.а даим се вземе ишеството и парите им. но не вси4ките.да им се остави на месец двеста лева и да видят как се живее с тези пари.
Саси

2016.02.18 | 15:11

2
Това някаква акция "Бойко спасителят на народа ли е?". Само блъфира исе прави на пазител на държавните интереси и народни пари, а всъщност е най-големият крадец!
Драган

2016.02.18 | 15:11

1
Каква е политиката на бандит, наркопласьор, контрабандист(спраявка изданията в САЩ и Германия)? Това е Магнолий I.

Добави коментар

Водещи новини