Митов: Недопустимо е да се блокира европейски пътен коридор (видео)

  • 10 февруари 2016 12:14

  • 1091
  • 3
Митов: Недопустимо е да се блокира европейски пътен коридор (видео)
© Булфото (архив)

Снощи изпратихме официално българската номинация за главен секретар на ООН. Ще създадем специален екип, който да работи за нашата кандидатура.

Това каза след днешното заседание на Министерски съвет външният министър Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,, предаде репортер на Novini.bg. Външно министерство ще фокусира всички свои усилия, за да допринесем максимално за доброто представяне на Ирина Бокова. Всичко е въпрос на тактика. Не мога да коментирам какви шансове има Ирина Бокова. Твърде рано е. Все още много страни не са обявили своите кандидатури. Мога само да гарантирам, че ще направим възможно, за да се представи тя достойно, каза Митов.

Той коментира и темата за блокадата по българо - гръцката граница. Към момента е осигурен коридор от 11.00 часа до 15.00 часа. Проблемът е в цяла Гърция. За петък се предвижда нова национална стачка. Протестиращите гърци не блокират само нашата граница. Те блокират европейски пътен коридор, което е недопустимо. Държавата се е мобилизирала на всички нива, за да се справим с този проблем, категоричен беше министърът.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1091 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.02.14 | 16:42

3
Тази прекалена демокрация ще си пати сега. Някъде записано ли е какво може да се блокира при демонстрации. Дали ще позволят да се блокира жилището на гръцкия премиер или веднага с полиция ще разпръснат демонстрантите. Не е ли много избирателно кое може да се блокира и кое не е. Май може да се блокират само такива неща които не касаят пряко управляващите.
Е - Ник

2016.02.14 | 16:41

2
И сега, кво правим бе, къдрав парфюмиран надут пудел?!?

2016.02.10 | 13:57

1
lapaj mi uia pederungel

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини