Тодор Танев: Стискам палци на Меглена Кунева за дълъг живот на този пост

  • 03 февруари 2016 18:30

  • 1671
  • 3
Тодор Танев: Стискам палци на Меглена Кунева за дълъг живот на този пост
© Булфото

Доволен съм от избора на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 за министър на образованието и науката. Пожелавам й, стискам й палци за дълъг живот на този пост.

Това каза днес пред журналисти бившият образователен министър Тодор Танев, който коментира темата пред Министерството на образованието и науката. "Аз ще помогна на Меглена Кунева, с каквото мога, в сферата на професионалното образование, както и в някои други започнати проекти, които, мисля, че са за добро", допълни Танев. Той отбеляза, че в системата на образованието за година и четири месеца през неговия мандат, ако е имало нещо, то синдикатите при всички случаи е щяло да са се обадили. "Ако имаше нещо, което смущава в Закона за висшето образование, то Съветът на ректорите, щеше да се е обадил. Ако имаше някакъв съществен проблем, финансовият, който реших с 3 милиона лева към БАН, щеше да има някакъв резултат до момента", коментира Тодор Танев. По думите му "комфортът за правителството дотук е бил добър".

Тодор Танев отбеляза, че "що се отнася до учебниците, те са правени на седмия етаж в МОН през 2013 г. с немалко пари от ОП "Развитие на човешките ресурси" и са били беседвани със стотици учители". Бившият министър на образованието каза, че днес е прочел твърдение, че "е заменена "История славянобългарска" с "Робинзон Крузо". Танев заяви по този повод, че "има все още хора, които политизират случая и искат непременно да клатят правителството". Тодор Танев каза, че в момента той има дълг да подпише още няколко неща, а утре, вероятно към 11.00 часа, ще предаде поста на образователен министър на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1671 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
СС

2016.02.04 | 10:33

3
А пък аз искам Мегленчето да дойде да стиска моя чеп.
Еретика

2016.02.04 | 10:33

2
Аман от вундеркинти Толкова ли е способна Миглена ПРъмова та и подариха още един пост Ами защо не още една заплата и то не каква министерска а пенсионерите как с каква мъка едва успяват да си похарчат пенсиите ами огромните 150 лева а Меггленчето не и стига зам премиерска заплата та поиска и само министерска Била еврокомисар първенец а как не А ми тя затвори 3 и 4 бок на АЕЦ а ми ще я поощрят

2016.02.04 | 09:16

1
i ti si boklyk kato neq

Добави коментар

Водещи новини