Цветанов се срещна с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес

  • 29 януари 2016 14:50

  • 1007
  • 2
Цветанов се срещна с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес
© ГЕРБ

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща с генералния секретар на Европейската народна партия (ЕНП) Антонио Лопес. Цветанов е на двудневно посещение в Брюксел, където участва в заседанието на Политическата асамблея на ЕНП, съобщи пресцентърът на ГЕРБ.

По време на срещата Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа запозна Антонио Лопес с подробните резултати от местните избори в България. "Разширихме значително позициите на ГЕРБ в местната власт във всички региони на страната. Сега нашите кметове и общински съветници са още по-близо до българските граждани и непрестанно работят за решаването на техните проблеми. Тези разширени позиции дават допълнителна стабилност на правителството на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и страната ни бележи забележителни резултати в развитието", подчерта Цветанов. От своя страна Антонио Лопес заяви, че усилията, които се полагат от премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се виждат ясно от Брюксел и се оценяват високо от ЕНП и от европейските лидери. Генералният секретар на ЕНП изрази увереност, че партиите от Реформаторския блок ще имат единна и управленска позиция и няма да позволят дестабилизация на страната чрез разнопосочни сигнали и фрагментарност.

Цветанов и Лопес обсъдиха и бежанския поток и натиска, на които са изложени страните по южната външна граница на ЕС. Заместник-председателят на ГЕРБ за пореден път подчерта, че България пази външната граница на съюза по всички шенгенски стандарти. Освен това той информира, че правителството отпуска допълнително финансови средства за продължаването на изграждането на възпиращи съоръжения по границата ни.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа покани Антонио Лопес да посети България, за да види на място напредъка на България в редица сфери. Генералният секретар на ЕНП прие поканата и каза, че планира да посети редица мероприятия у нас през втората половина на годината.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1007 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Драган

2016.01.30 | 06:42

2
Вечна БАНДИТСКА ДРУЖБА, под надслов И ДА ИЗМРЕ БЪЛГАРИНА, ние пак оставаме.

2016.01.30 | 06:42

1
Дали го е погалил по простата глава!?

Добави коментар

Водещи новини