Мартин Димиров: Бюджет 2012 ни води към дъното

  • 16 ноември 2011 13:04

  • 918
  • 1
Мартин Димиров: Бюджет 2012 ни води към дъното
© Булфото

Къде е правителството на ГЕРБ, когато се приема техният  бюджет.

Проблемът, който се очертава с Бюджет 2012 е, че води към  задълбочаване на кризата, каза лидерът на СДС Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Да, стабилността е важна, но най - важното в момента е дали има потенциал за растеж и какво може да направи българската икономика, за да се подобри средата за малкия и среден бизнес, заяви синият лидер.

Има два инструмента за раздвижване на българската икономика и единият са чуждите инвестиции, но такива няма, добави той.

Вторият силен инструмент са еврофондовете, но той изглежда нереален, защото не беше направена административната реформа, заяви Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на. Той призова всеки министър да поема персонална отговорност, ако някое министерство не усвои европейските фондове. На ръба на изключителната глупост ще бъде, ако България не се възползва от тези пари, добави лидерът на СДС.

Според Димитров ситуацията с държавните имоти може да се определи с думите "куче влачи, диря няма".

ГЕРБ изчерпи всички варианти и трябва да почне да действа разумно, каза още Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Димитров определи като абсолютно глупаво всички фирми да бъдат свързани с НАП.

Ако подобни мерки не се предприемат, ако се остави малкият и среден бизнес да фалира, вие, министър Симеон Дянков, ще дойдете леко изпотен другата година в пленарната зала, каза още той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
918 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Kenan

2013.11.27 | 01:47

1
You're the one with the brains here. I'm wanihctg for your posts.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини