БСП: Управляващите забъркаха една каша и сега се опитват да прехвърлят вината на ВСС (видео)

  • 27 януари 2016 08:16

  • 1753
  • 2
БСП: Управляващите забъркаха една каша и сега се опитват да прехвърлят вината на ВСС (видео)
©

Разделението на властите е много важен принцип, но това не означава, че няма право на контрол на власт над власт. Народът не вярва в Съдебната власт, каза депутатът от РБ Димитър Делчев от РБ в ефира на Канал 3.

Няма да има промяна в доклада на ЕК след вчерашните събития и подкрепата на ГЕРБ за исканията на РБ да се подаде оставката на ВСС, допълни той. ГЕРБ най-накрая разбраха, че трябва да има такава стъпка. В РБ има петима реформатори, които са се объркали и са гласували за сегашния ВСС. Членовете му са затънали в скандали и не могат да работят. Доверието в институциите е ниско и това не е от вчера, категоричен е реформаторът.

Ние от БСП предупредихме за това, което ще се случи. Промените в конституцията са нереални. Очевидно е, че разделянето на ВСС не промени нищо. Очакваме тежък доклад от ЕК, а целта на промените е овладяване на цялата власт в държавата, алармира депутатът от БСП Филип Попов.

Управляващите забъркаха една каша и сега се опитват да прехвърлят вината на ВСС. Играчите са едни и същи, което няма да доведе до нищо ново, категоричен е социалистът.
 

Последвайте канала на

1753 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.01.27 | 12:52

2
Към политическото сметище е пътя ви , " другари " на вълците и то завинаги ! КОМУНИЗЪМ = ФАШИЗЪМ !
boikoooooooo kurvoooooooo

2016.01.27 | 09:36

1
boikooooooooooooooooooooo kurvooooooooooooooooooooo

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини