Подписахме Декларация за полицейско сътрудничество с Бавария (видео)

  • 21 януари 2016 16:54

  • 1394
  • 1
Подписахме Декларация за полицейско сътрудничество с Бавария (видео)
© Булфото (архив)

Министър на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. се срещна с държавния министър на вътрешните работи, строителството и транспорта на германската федерална провинция Свободна държава Бавария Йоахим Херман, който е на двудневно посещение в България, предаде репортер на Novini.bg.  

Двамата подписаха Декларация за полицейско сътрудничество в сградата на Министерски съвет. "България и Бавария разширяват взаимодействието си в борбата срещу тероризма и овладяване на нелегалната миграция", заяви вицепремиерът и допълни, че не е обсъждана възможността България да стане буферна зона по отношение на бежанския поток. "Не виждам разумни основания това да се случи. С полицията на Бавария работим по различни направления, а в контекста на миграционната вълна е важно да обменяме опит. Засиленият граничен контрол е наш основен приоритет", категорична беше Бъчварова.

"Искаме да разширим контактите си и да работим съвместно", каза от своя страна Йоахим Херман и обясни, че така сътрудничеството на полицията ще е в интерес на хората. Според него именно така може да е работи срещу трафика на хора и наркотици, насилствената проституция и други.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1394 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Арести з а престъпниците

2016.01.22 | 12:50

1
Браво сега срочно да ги помолим да намерят нагло престъпни подставени на власт ликвидиращи Българския народ чрез тн"еврофондове::

Добави коментар

Водещи новини