Мартин Димитров: ГЕРБ няма да вдигне пенсиите, въпреки обещанията си

  • 15 ноември 2011 14:36

  • 2261
  • 3
Мартин Димитров: ГЕРБ няма да вдигне пенсиите, въпреки обещанията си
©

ГЕРБ няма да вдигне пенсиите, въпреки че обещаваше това преди изборите навсякъде по страната. В това е убеден лидерът на СДС Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Синята коалиция ще гласува против бюджета. Въпреки това Димитров призова премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да не пипа министъра на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи. "Моят съвет е да запази този министър. Очаква се рецесия през 2012 г., но е наивно да се обикаля из Европейския съюз и да се повтаря, че другите страни трябва да се учат от нашата стабилност", каза Димитров.

По думите му ние сме били бедни и не бива бедният да върви из Европейския съюз с призива "Вземете пример от нас". Растеж може да има от чужди инвестиции и ударно усвояване на европейските фондове, смята още синият лидер. Той обаче има съмнения, че това ще се случи. Димитров предложи да се въведе откриване на фирма за един ден като рекламна визитна на България, пише "Стандарт Нюз".

Шефът на "Раковски" 134 разкритикува желанието на правителството за строеж на АЕЦ "Белене" и "Бургас-Александруполис". "Има вече ОВОС за "Бургас-Александруполис" и вече започва обществено обсъждане. Този проект не трябва да започва, тъй като крие риск за българския туризъм, ако се разлее петрол, както стана в Мексиканския залив. Евентуалните приходи ще са мизерни", категоричен бе Димитров.

Той смята, че кабинетът ще спре "Бургас-Александруполис" и ще продължи да движи "Белене". Оправданието щяло да бъде, че не могат да се спрат и двата проекта едновременно.

Според него Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи не е изцяло информиран за какво ще бъде използван българският дълг. Димитров допусна, че "Белене" ще бъде строен с руски пари и ще се плаща от българските граждани.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2261 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2011.11.16 | 20:45

3
Мартин Димитров: ГЕРБ няма да вдигне пенсиите, въпреки обещанията си...... Ти да не си ясновидка мо?
edin

2011.11.16 | 11:54

2
крайно време е герб-мерб и всичките, които сте ИЗБРАНИ от НАРОДА и сте се клели да работите за интересите му, да престанете да се гаврите с него! Има европейско изискване всяка година пенсиите да се вдигат, съобразно инфлацията! Или такава няма??!
opa

2011.11.16 | 11:54

1
мммм ами не, няма

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини