Николай Ненчев: Турция няма да ни охранява и няма да купуваме двигателите за МиГ-29 от Русия

  • 13 януари 2016 17:29

  • 5122
  • 23
Николай Ненчев: Турция няма да ни охранява и няма да купуваме двигателите за МиГ-29 от Русия
©

Свършихме много работа през миналата година за българската авиация. Искаме да осигурим на пилотите ни сигурност, тъй като те го заслужават. Имаме нужда от нови двигатели за Миг-29, но не е задължително тези двигатели да са руски. Ще бъде обявена обществена поръчка и неизползваните подобни двигатели в държави от НАТО ще бъдат закупени. Това каза военният министър Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. в предаването "Лице в лице" по БТВ.

„Правим всичко възможно и считам, че в рамките на три години ще имаме нов тип самолет за бойната ни авиация. Може би дори ескадрила. Има осигурено финансиране за това. Март месец ще имаме резултат от проучването, което сме поръчали и след това ще се реши какъв тип самолет да бъде“, разкри Ненчев.

Страната ни вече е получила първите два ремонтирани двигателя от Полша. Военният министър заяви, че след ремонтите на изтребителите ни, ще може да се гарантира, че охраната на въздушното ни пространство е осигурено. Той добави, че е възможно още утре да се реши в НС съвместната охрана на въздушното ни пространство. В закона е записано, че това ще стане самостоятелно или съвместно с наши партньори. По думите му, това освен, че би осигурило по-добре охраната ни, би спестило и средства.

Разговори за съвместна охрана с Турция не са водени, увери Ненчев Неформални разговори са водени с Италия, Франция, Полша. Но на този етап няма такава необходимост.

Минала година два пъти повече се налагаше да вдигаме наши изтребители под тревога заради самолети, прелитащи без разрешение ад страната ни. Военният министър отказа да коментира колко са били те, но добави, че част от случаите са били инциденти или по хнически повреди.

На въпрос защо не си е подал оставката след Радан Кънев и защо е избрал властта, Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. каза: „Аз съм човек на диалога. Бях готов за всичко, защото вярвам, че чрез диалог и аргументи беше необходимо да запазя поста си. В непрекъсната връзка съм с премиера. Той настоя да остана. ПГ на РБ е единна и монолитна“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5122 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар

2016.01.14 | 01:07

7
Турците ще ви ибът педали няма да ви охраняват
radi

2016.01.14 | 04:07

10
Аз искам да ме ибът туркините ,няма да откажа
i34e3vai kurvo

2016.01.14 | 04:07

9
toq pederast direktno e 3a 3atvora

2016.01.14 | 00:03

3
DOBRE TCHE NE SI NA YASNO KAKVO TI MISLI TURCIA

2016.01.14 | 04:07

8
DUPEDAVCI na AMERIKA................

2016.01.13 | 19:35

2
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▓▓▓▓▓█▓ ░░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▓░░▓████████████████████▓ ░░▓▓▓▓▓███████████░░█████████████████████▓ ░▒████████████████░░█████████████████████▓ ░▒████████████████░░█████████████████████▓ ░▒████████████████░░█████████████████████▓ ░▒████████████████░░█████████████████████▓ ░▒████████████████░░█████████████████████▓ ░▒████████████████░░██████████████████████ ░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▒▒▒░░░▒░░░░░░░░░░░░░░░ ░░▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░ ░▒████████████████░░█████████████████████▓ ░▒████████████████░░█████████████████████▓ ░▒████████████████░░█████████████████████▓ ░▒████████████████░░█████████████████████▓ ░▒████████████████░░█████████████████████▓ ░▒████████████████░░█████████████████████▓ ░░▒▒▒▓▓▓██████████░░█████████████████████▓ ░░░░░░░░░░░░░░░▒▒▒░░▓▓▓██████████████████▓ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▓▓▓▒
гошо

2016.01.14 | 01:07

5
Кучето Лайка го повозиха на самолет.
Веселин Василев

2016.01.14 | 01:07

6
Май искаше да кажеш п....та лайка.
logo

2016.01.13 | 19:34

1
░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▓▓▓▒░░░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓█▒░░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▒▒▓▒▓▒▒▒██▓░░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░▓███▓▓▓████▓███▒░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░██▒▒███▓▒░▒████▓░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░█▓▒▒░██░▓█░░████░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░██▓▓░▒▒░▓█░▒████░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░▓▓░░░░░▒░▒░▒████░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░░█▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒░████░░░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░░▓██░░▒▒▒▒▒░░░▓████▒░░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░░░▓██▒░░░░░░░░░░░█████▒░░░░░░░░░ ░░░░░░░░░░▒▓██▓░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░█████▓▒░░░░░░░ ░░░░░░░░░▒▓███░░▒░░░░░░▒▒▒▒░▒██▓██▓▓░░░░░░ ░░░░░░░░▓█▓██░░░░░░░░░░░░░░▒░▒██▓██▓▓░░░░░ ░░░░░░░▓█▓██▒░░░░░▒░▒░▒░▒░░░▒░▒██▒███▓░░░░ ░░░░░░▓█▓▓█▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒░▓█▒██▓█▒░░░ ░░░░░░███▒█░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▒▓░▓███▓░░░ ░░░░░▒███▓▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▓▓▒▓▓▓▓█▓░░░ ░░░░░▒▒░░▓▓▓▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓█████▓▓▒░░░ ░░▒▒▒▒░░░░▒███▒░░▒░▒▒▒░▒▒▒░░▒▒░▒▓▓▒░░▒▒▒░░ ▒▒▒▒▒░▒▒▒░░░████░░░░▒░░░░░░░▒▒▒░░░░░▒▒▒▒▒░ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▓██░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██▓▓▓▓▓▓███▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓██████████▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░ ░░░░░░░░░▒░▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░░▒▒▒░▒░▒░░░░░░░░
доктор

2016.01.14 | 09:13

11
Тъп, кух, министър - как ще обявяваш обществена поръчка за която се определил губещия от нея. Български идиотизъм / отнася се само за самозабравилите се политици и бизнесмени/
logo

2016.01.14 | 00:28

4
█████████████████████████████▓░░██████████ ██████████████████████████▒░░░░░██████████ ████████████████████████▒░░░░░░▓██████████ ██████████████████████▓░░░░░░░▒███████████ ██████████████████████░░░░░░░▓████████████ █████████████████████▒░░░░▒▓██████████████ █████████████▓████████▓██████▓▓▓▓█████████ ███████▓▒░░░░░░░░░▒▓▓███▓▒░░░░░░░░░░░▓████ █████▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓█ ███▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒█ ██▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓███ █▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█████ █░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░██████ █░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒██████ ▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒██████ █░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░██████ █░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒█████ █▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░████ ██░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒██ ██▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ███▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒ ████▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒█ █████▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒██ ███████░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓███ ████████▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒█████ ██████████▓▒░░░░░▒▓███████▓▒▒░░░░▒▓███████
Веселин Василев

2016.02.11 | 22:25

23
Ненчев я си го начукай.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини