Петков пита Борисов: Уместно ли е точно сега шефът на МВР да е в Китай с главсека?

  • 12 януари 2016 13:30

  • 3324
  • 7
Петков пита Борисов: Уместно ли е точно сега шефът на МВР да е в Китай с главсека?
© Булфото

ПП АБВ обяви своите основни приоритети за работа през новия политически сезон, предаде репортер на novini.bg

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в изказа съболезнования към близките на загиналите при терористичния атентат в центъра на най – големия турски град – Истанбул. Според него трябва да се води по-активна борба срещу ислямска държава.

Петков определи 2016 година като година на президентските избори и АБВ ще насочи силите си към предстоящата предизборна кампания като организира дебат за предстоящия вот. Мотото на АБВ за вота през есента ще бъде „Президентът лидер или придатък“.

Петков обясни, че трябва ясно да се знае дали президентът ще бъде лидер на националното съгласие, дали ще намира решения, отговарящи на националните интереси или ще бъде придатък на чужди тези и ще изказва лични мнения.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в обясни, че отдавна в АБВ са осъзнали и са призовали левите сили да работят заедно. По думите му, те ще търсят подкрепата на всички български граждани за предстоящия вот.

На въпрос дали може да имаме президент без подкрепата на ДПС, Петков отговори, че това се отнася за всички партии

Проф. Борислав Борисов очерта основните приоритети на ПГ на АБВ. Като най – важна задача, той определи работата им във връзка с демографскарта криза и демографските проблеми в България. За пореден път се показва, че в страната ни има най – ниски данъци и най – малко инвестиции, поясни той и добави, че дори и да отчитаме темпове на растеж на икономиката пак няма да достигнем до средното европейско ниво.

От АБВ ще предложат да бъдат създаден инвестиционен фонд за развитие на нови производства, стана ясно още на пресконференцията на партията.

Партията има сериозни забележки и съмнения към реформата в здравеопазването. Според АБВ тя е непълноценна, работи се на парче и ако не се преодолее този начин на работа, реформата ще бъде неуспешна. В здравеопазването залягат пазарните принципи, което влиза в противоречие със социалните функции, поясни проф. Борислав Борисов.

„Трябва да довършим промените, които са положителни в системата на образованието и като първостепенна задача проф. Борисов очерта борбата с корупцията, тъй като трябва да бъдат извършени промени в Закона за съдебната власт, за да се чувстват българите по-сигурни, както за живота си, така и за бизнеса си.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в не пропусна да коментира и обстановката в страната след двете убийства през последната седмица. Като бивш шеф на МВР той отбеляза, че криминалните престъпления събуждат много тревога.
„Напрежение виждаме в столични райони заради бежанските центрове. Не престават кражбите, грабежите и затова политическото ръководство на МВР трябва да направи дебат, за да бъдат очертани конкретни мерки“, каза той. В тази ситуация Петков пита Бойко Борисов: Счита ли, че е уместно шефът на МВР да е в командировка в Китай заедно с главния секретар? Отсъствието на министър Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. е нелепо, заяви още той, но не отрече, че Бъчварова е поела министерството в най-тежкия му период.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3324 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2016.01.12 | 18:25

1
Планирането на официална визитата на МВР министъра не може да зависи от едно криминално престъпление. Текущите следствено-оперативни дейности следва да текат и без неговото присъствие !
гост

2016.01.13 | 08:26

7
Не е то така като стана убийството на бежанеца тиквата как се върна спешно от брюксел
Mister X

2016.01.13 | 08:26

6
А УМЕСТНО ЛИ Е КАТО СИ ПИЯН ДА ПИКАЕШ В ГРАДСКИТЕ ШАДРАВАНИ ?
роб на влаЗта

2016.01.13 | 08:26

5
Тя тая министърка и без това се мъчи да разсипе МВР -полицай не останаха по селата -какво се правят на откачени ,ще увеличим присъствието -как ще го увеличиш мИНИСТЪРКЕ те в полицията и принтери цветни нямат снимки да си извадят и да ги налепят по диреците . Дрехи от 4 г. не са вземали мязат на клошари....
FM

2016.01.13 | 08:26

4
Да, уместно е. В Китай за големи престъпления, убиват (трепят).
Аноним

2016.01.12 | 23:31

3
Радичков казал в "Суматоха" - "На глупав му дай да пита и пипа"!
gost

2016.01.12 | 20:43

2
Ako biah na mestoto na Borisov schtiah da otgovoria taka:ot kade da znam,4e ot BSP sega schte naredite da zapo4nat ubiistvata i obirite.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини