Валери Симеонов: Не очаквам реформи в съдебната система, сменяме само пола на министъра

  • 16 декември 2015 11:57

  • 1795
  • 3
Валери Симеонов: Не очаквам реформи в съдебната система, сменяме само пола на министъра
© Булфото (архив)

Не очаквам съществени реформи в съдебната система, защото освен смяната на пола на министъра, не виждам други промени.

Това каза в кулоарите на парламента съпредседатеялт на Патриотичния фронт Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, предаде репортер на Novini.bg. Той коментира темата за кандидатурата на Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на за правосъден министър. Тя е приятел на Росен Плевнелиев и на Иво Прокопиев. От същия кръг е. Смятам, че няма да извърши необходимите реформи", каза лидерът на НФСБ.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1795 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
наблюдател

2015.12.17 | 01:01

1
Подкрепата в определени посоки, изобщо не е изцяло, това е нормално в това което има единомислие да подкрепяме и да се противопоставяме там където се раминаваме, какво искате "ако не енашето няма да е нищо", това е нелепо. В политиката се срещат идеи и може идеали но продукта е възможното общо благо

2015.12.17 | 01:12

3
Да видим. Аз се надявам гражданите да оценят работата на ПФ правилно и да им гласуват нужното доверие, но съм скептичен по редица причини. Средностатистическият българин е недоверчив и асоциативната вина играе голям фактор в общественото мнение.

2015.12.17 | 01:12

2
Тогава защо подкрепяте един кабинет, който ясно показва че няма намерение да осъществява така необходимите кардинални промени? Защо подкрепяте един кабинет, който се присмива на идеалите ви? Защо подкрепяте един кабинет на цената на собствения ви интегритет?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини