Чешки сайт "уволнил" Меглена Кунева

  • 11 декември 2015 06:18

  • 3285
  • 3
Чешки сайт "уволнил" Меглена Кунева
© Булфото

Чешки е сайтът, който е използван от "шегаджии", които от името на  “Движение България на гражданите” оттеглиха подкрепата си за правителството с премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г чрез имейл до медиите, установи проверка на "Труд".

За изпращането на фалшивите имейли е използван emkei.cz. Той е регистриран на името на Мартин Клубал и през него може да се изпращат писма, използвайки всякакви имена и реални имейли на податели.



Всеки може да направи това, като попълни на чешкия сайт формата за изпращане на имейл, а в полето на подателя да изпише адреса, който да се появи като подател. Защита срещу това няма. Специалисти обясниха, че контраразузнаването ни няма никакъв шанс да открие извършителите, тъй като в хедърите на писмото не се съдържа информация за IP адреса на подателя или други подобни данни.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3285 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.12.15 | 09:13

3
Едва ли някой им е повярвал . Тя е ясна . По-интересно е как ще го увърта Москов .

2015.12.15 | 09:13

2
Толкова близо до акъла Герб пробват Кунева ,как ще реагира за случката и разбира се тя отговаря подкрепа з-а правителството ,подкрепа за Борисов .Борисов и тяхще ги измайстори и тези които остават като министри в кабинета ,но тогава за тях ще е късно

2015.12.15 | 09:12

1
И аз бих я уволнил,ако зависеше от мене.И не само това.Бих я натирил,че крак да не и стъпва в страната .Много пакости причини тази женица на държавицата ни !Жалко,че на такива хора им се дава власт и им се гласува доверие! Достатъчно е да си припомним само как и защо беше съсипана атомната ни енергетика. И на никого до сега не беше потърсена сметка.

Добави коментар

Водещи новини