БСП ще обжалва решението на съда за избора на кмет на София

  • 09 декември 2015 16:54

  • 1190
  • 2
БСП ще обжалва решението на съда за избора на кмет на София
© Булфото

Проф. Михаил Мирчев и местната коалиция "БСП-Лява България", представлявана от Калоян Паргов, ще обжалват пред ВАС решението, с което Административния съд София препотвърди избирането на Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска за кмет.

Това съобщиха от Градския съвет на БСП. Основният аргумент за обжалването е свързан с коментарите на съдията за поправените протоколи. В мотивите си съдията по делото коментира, че в посочените от жалбоподателите 294 протокола от СИК действително има направени не по надлежния ред поправки, но отчита извършените поправки само в 16 от протоколите, в които са поправяни резултатите конкретно за Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, което сумарно не влияе върху резултата от изборите.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1190 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
посетител

2015.12.09 | 22:35

2
Нищо чудно, вече 26 години все едно и също ,че "констатираните нередности не влияели на крайния резултата" Смятат ни за глупаци и ни третират като малоумници. А с какъв ли морал ще управляват те си занаят.
Саси

2015.12.09 | 22:35

1
Изборите бяха безкрайно нечестни, Вероятно и Фандъкова е на поста си нечестно...

Добави коментар

Водещи новини