Никой не може да попречи на Христо Иванов да извади магистратите, които бавят правосъдието, обяви Пе

  • 06 декември 2015 09:06

  • 2004
  • 1
Никой не може да попречи на Христо Иванов да извади магистратите, които бавят правосъдието, обяви Пе
© Булфото

„Айде да извадим имената на тези, които бавят правосъдието, айде да извадим имената на хора, които са купували земи. Нито НС, нито ВСС, нито хората не могат да попречат на министъра на правосъдието да извади магистратите, които бавят правосъдието. Той явно не иска“.

Това обяви в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия зам.-председателят на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Той се възмути от това, че в публичното пространство се появили 4 различни подписа на правосъдния министър Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и никой не е взел мерки за това.

На въпрос, ако си тръгне Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, ще се решат ли всички проблеми, Петков бе категоричен: „Не“.

Само гробищата са пълни с незаменими хора, изтъкна обаче той.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в нападна и депутата от ГЕРБ Методи Андреев, който публично оповестил, че е поръчал прокурори да бъдат премахнати.

Петков бе помолен да коментира намеренията на АБВ да се оттегли от управляващата коалиция, ако не бъдат изпълнени някои нейни условия.

„Не става дума за самоцелни изяви и акции, става дума за принципни въпроси и политики. Ние много добре казахме защо няма да подкрепим актуализацията на бюджета. 2 или 3 са министерствата, които спазваха политиките. Точно техните бюджети няма да се увеличават“, аргументира се депутатът от АБВ.

Част от нещата, които искахме за бюджет 2016 така или иначе ще се случат, но трябва да бъдем последователни, допълни Петков.

„За нас диалогът е смисъл на осъзната необходимост“, категоричен е Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

2004 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
факт

2015.12.06 | 12:49

1
ДОКАТО СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НЕ ЗАРАБОТИ НЯМА УПРАВИЯ,АМА ВСИЧКИТЕ ПОЛИТИЦИ ЩЕ СЕ ОКАЖАТ В ЗАТВОРА И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАН

Добави коментар

Водещи новини