Горанов: Не мисля, че е поставено на карта коалиционното споразумение

  • 02 декември 2015 17:25

  • 1368
  • 1
Горанов: Не мисля, че е поставено на карта коалиционното споразумение
© Булфото

Не мисля, че е поставено на карта коалиционното споразумение. Бюджетът винаги е повод за дебати за приоритетите на държавата. Това каза министърът на финансите Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва пред журналисти в Народното събрание.

Според него Министерски съвет до голяма степен е намерил добрия баланс.

„Това, което днес се гласува е финансовият план – неговото изпълнение е много по-важно и реално показва съотношението на приоритетите в едно управление. Това, че една или друга партия се опитва да постави темата дали в парламента нещо не може да бъде подобрено, не трябва да се разглежда като опит за преразглеждане на коалиционни форми. Тепърва след гласуването на бюджета ще стартира неговото изпълнение, което е доста по-трудно като задача“, посочи Горанов.

Попитан дали се е чул с премиера във връзка с исканията на АБВ, министър Горанов коментира: „С премиера се чуваме по няколко пъти на ден. Колегите от АБВ поставиха част от проблемите, които поставят и днес, но се обединихме, че това е възможното златно сечение“. 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1368 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
gost

2015.12.02 | 17:55

1
4e ti mojesch li izobschto da mislisch samostoiatelno???

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини