Георги Първанов: Свалянето на руския самолет работи за "Ислямска държава" (видео)

  • 27 ноември 2015 08:12

  • 4097
  • 5
Георги Първанов: Свалянето на руския самолет работи за "Ислямска държава" (видео)
©

От гледна точка на борбата срещу "Ислямска държава" инцидентът със сваления от Турция руски бомбардировач работи за ислямистите. Това накърнява процеса на търсене на международно единство срещу терористите, каза в сутрешния блок на БНТ лидерът на АБВ Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и президент на Република България (2002-2012 година).

Руските самолети са навлезли в пространството на джихадистите и е нормално те да получат подкрепа, а не удар в гърба, добави той.

Първанов каза, че от АБВ продължават да искат оставката на президента Росен Плевнелиев като морален акт заради цялостното му поведение. Трябва да има дебат по външната политика на България, която държавният глава олицетворява, посочи той.

По думите му в европейската политика има остър дефицит на лидери и идеи. В българската политика има нужда от консолидация. Затова и преди последните избори отправихме призив за обединение вляво, каза Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, като коментира и тежката ситуация, в която се намира БСП. Причината преди всичко е в провала в управлението на страната. Затова е много важно сега левицата да намери новите параметри на общата си поведенческа рамка, заяви той.

Отношенията ни с ГЕРБ са дотам, доколко се реализират нашите идеи, доколко управлението се справя със своите задачи, каза лидерът на АБВ.

Той заяви, че водената от него партия може да излъчи поне трима кандидати за президент, които биха могли да участват с успех в предстоящите през 2016 г. избори, и дори биха могли да бъдат победители. Ние обаче няма да бързаме с обявяване на имената им, тъй като коалиционната култура изисква преди това те да бъдат обсъдени, каза още Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.

Той коментира и прекратяването на руските доставки на газ за Украйна. От тук може да изскочи една много голяма енергийна криза, затова трябва да вземем много бързо мерки. Количествата в газохранилището в Чирен ще стигнат само за два-три месеца. Може да се стигне до много тежка ситуация, подчерта лидерът на АБВ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4097 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Катя

2015.11.30 | 16:49

1
Не ти искаме мнението и провал в плавителството няма,искат ви се но няма.Много си ни е добро плравителството и затова сме си го избрали.Престанете да сее гте решно мнение и да настройваш българите г-н Първанов.Престанете ,имайте малко морал и възпитание.Щадете българските граждани те ви хранят.

2015.12.25 | 13:24

5
Това е твое лично мнение, не говори от името на българите
Възмутен

2015.12.01 | 23:51

4
Другарю Гоце, ти най- малко имаш право да искаш каквото и да било, защото си пряк учасник във всички гнусотии извършени с България, включително и членството ни в НАТО! Не си създавай ореол на загрижен, използувайки за популистки цели иначе вярни, народни тези, защото АБВ пряко участва във властта и изяждането на баницата! Гледай си авжилъка и пашалъка,не си от бедните и простосмъртните, не се набутвай пред мушката !
ТОЙ БЕШЕ ПРАВ

2015.12.01 | 23:06

3
ДНЕС ОТБЕЛЯЗВАМЕ НЬОСКИЯ ДОГОВОР---НЕКА БЛАГОДАРИМ ЗА НЕГО НА ''БРАТСКА'' РОСИЯ КАКТО И ДА БЛАГОДАРИМ НА РОСИЯ ЗА ПАРИЖКИЯ ДОГОВОР----------------БЛАГОДАРИМ ТИ РАСИЯ

2015.11.30 | 16:49

2
глупак !

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини