Румен Петков: България създаде ред и спокойствие в размирна Европа

  • 23 ноември 2015 07:57

  • 1953
  • 3
Румен Петков: България създаде ред и спокойствие в размирна Европа
©

Можем да изпитаме гордост, че в тези тежки дни за Европа, България създаде ред и спокойствие, организирайки детската "Евровизия". Въпреки това няма застрахована държава от терористични атаки. Това каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от АБВ в ефира на БТВ.

"Страхът е естествено чувство. Видимо е, че службите предприемат крайни мерки, паниката взима връх и това се предава на обществото. Трябва да си дадем сметка Европа има ли авторитет и ресурс да обедини усилията на САЩ и Русия, за да се пребори с тероризма. В противен случай Европа отива към разпад. Страхът ще вземе връх над ценността, която обедини Европа", убеден е Петков.

Според него Шенген трябва да се разшири и България и Румъния да са част от него. "Рестрикциите и ограничаването показва слабост на съюза".

"Твърдо стоим зад искането за оставка на президента", категоричен беше Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. "Нашия юнак да каже, че Русия му сринала сайта и САЩ трябва да ни пазят от нея, когато тя е единствената, която води битка с ИД. За неадекватността няма определени дни, тя е константна".

"Аз говорих с г-н Мерджанов, не сме поставяли въпроса за импийчмънт, а за оставка на президента. Неадекватността на президента ни носи вреди в отношенията с Русия, в същото време на ни носи ползи в ЕС. Как виждате възможността Русия да атакува сайта на ЦИК?, попита политикът. В същото време нямаме реакция по редица ключови въпроси".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1953 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.11.23 | 19:17

3
TOQ PEDERAST E ZA RAZSTREL S KURVATA BOIKO
gost

2015.11.23 | 19:16

2
Za az: az,mnogo greschisch,Te niama kak da si otidat sami,mogat da si otidat zaedno vsi4ki//triabva da ima totalna smiana na vsi4ki rakovoditeli na vsi4ki partii,zaschtoto segaschnite sa edno cialo i prosto igraiat v edno predstavlenie pred naroda//.
аз

2015.11.23 | 19:16

1
Запънали сте се като магарета на мост и не давате да ви сменят нови хора! Но накрая и вие ще получите същото, което и Иван Костов: пълен крах на организациите си! За да тръгнат левите партии напред - трябва тотална смяна на ръководството! ТОТАЛНА! Но това няма да стане, нали?! Понеже за вас е по-важно вашето положение в обществото, отколкото развитието и просперитета!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини