Мартин Димитров: Управляващите кадруват в КЗК

  • 09 ноември 2011 10:53

  • 1026
  • 0
Мартин Димитров: Управляващите кадруват в КЗК
© Булфото

Депутатите избраха Зорница Иванова и Петя Велчева за членове на Комисията за защита на конкуренцията (КЗК).

Петя Велчева бе предложена за поста от зам.-председателя на ПГ на ГЕРБ Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна,. Велчева е асистент по гражданско право в Нов български университет. От „Атака” предложиха Зорница Иванова – юрист, в момента работи в счетоводна консултантска къща.

Съпредседателят на Синята коалиция Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на заяви по време на дебатите по двете кандидатури, че е необяснимо как управляващите непрекъснато се оплакват от кадровите назначения на Тройната коалиция, а на практика ги запазват в КЗК, което показва, че те са им удобни. Според него, членовете на тази комисия не защитават конкуренцията, а монополите. Лидерът на СДС няма информация тази комисия досега да се е намесила в монополно или картелно споразумение.

Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на се учуди на твърденията на членове на комисията, че им трябвало цяла година, за да анализират пазара на горива, с което се усъмни в качеството на работата им.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1026 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини