Има гетизация на имигрантите във Франция, извънредни мерки са необходими, призова Йотова

  • 20 ноември 2015 08:47

  • 2082
  • 3
Има гетизация на имигрантите във Франция, извънредни мерки са необходими, призова Йотова
©

Терористите в Париж са европейски граждани, те са с такива паспорти. Това са хора, които няколко пъти отиват до Сирия и се връщат обратно, т.е. това са граждани без контрол.

Това коментира в сутрешния блок на бТВ българският евродепутат Илияна Йотова по повод атентата във Франция на злополучния петък 13-и.

„Аз много съм говорила с колегите си от френски произход в Европейския парламент. В тази гетизация на имигрантите от няколко поколения във Франция, всички са на мнение, че там вече живее една друга държава. Те не ходят на училище, не работят“, категорична бе Йотова.

„Продължавам да смятам, че ако няма спешни мерки в Европейския съюз, ние ще стигнем до една криза. Извънредни мерки са необходими“, призова евродепутатът.

Не по подмината и темата БСП, от която Йотова произлиза.

„Подадохме оставки, защото БСП се срина“, призна тя.

„Ние никога не сме оставали без нито един областен град“, добави Йотова, визирайки загубата на столетницата на отминалите местни избори.

Евродепутатът бе помолена да коментира изказването на президента Росен Плевнелиев, че Русия е част от хибридната война в България.
„Ако г-н Плевнелиев е казал такова нещо, изказването е повече от неадекватно. Санкциите срещу Русия трябва да паднат, сега трябва да бъде направен взаимният компромис“, призова Илияна Йотова.

Последвайте канала на

2082 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ЗАТВОР ЗА БОКЛУКА СТРАХЛИВ воленуглу ХАНЪМ

2015.11.26 | 08:18

3
МАМА ТИ ДА ЕВА ПЕРХЕДРОЛЕН СТРАХЛИВ БОКЛУК
Фори

2015.11.21 | 02:15

2
Проблемът с бежанците и тероризма над Европа е сериозен въпрос, който по неясни причини ЕС пренебрегва и не отдава необходимото внимание.

2015.11.21 | 02:15

1
слафоффф, задай го на днес управляващите, и те са същия смръдлив боклук!

Добави коментар

Водещи новини