ВМРО: Войната вече е в Европа

  • 14 ноември 2015 14:41

  • 2923
  • 5
ВМРО: Войната вече е в Европа
© Булфото

Терористичните акции от последния ден във френската столица Париж могат да се определят като мащабно, добре организирано нападение. Това е една война, изнесена вече в центъра на Европа, е позицията на ВМРО.

Партията изказва искрени съболезнования на близките на жертвите и на френския народ за кървавата трагедия. На територията на Европа отдавна има фронт, рушащ устоите на светското общество. Фронт срещу европейската цивилизация. Страните от ЕС проспаха и продължават да неглижират заплахата, а вината се коренни в небрежната политика на Европа по отношение на ситуацията в Близкия Изток.

Коментарът на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов за терористичните актове в Париж е, че осъществяването им говори за сериозен предварителен план и много добра организация – проведени са в рамките на три часа на шест различни места. Каракачанов е член на парламентарната комисия по отбрана и комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание. Според него в тази организирана атака са участвали минимум 20-30 човека.

Атентатите се случват на места, които се охраняват, но извършителите преодоляват това.

Вероятно са имали съучастници, които са ги пропуснали да влязат с оръжие на стадиона и в концертната зала. За да направиш подобна акция, освен помагачи, трябва да имаш резервни квартири и складове, където да се намира цялото това въоръжение, както и база, в която си подготвил операцията.

Очевидно е, че не става дума за изолиран терористичен акт на група фанатици, а за една много добре планирана организация, която действа в синхрон, коментира Каракачанов.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2923 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Къде е Хитлер?

2015.12.09 | 09:00

5
На ви сега Америка и Израел!!!!
Българин

2015.12.09 | 09:00

4
Европа се напълни със бойци на ИД /мохамедани/. От сега нататък е само война.
Българин

2015.12.09 | 09:00

3
Европа се напълни със бойци на ИД /мохамедани/. От сега нататък е само война.

2015.11.16 | 03:46

2
ВКАРАХА СИ ТАРАЛЕЖКА В ГАЩИТЕ СИ

2015.11.15 | 20:23

1
От ВМРО е време да започнат да основават "гимнастически сдружения" по пример на дейците от Източна Румелия.

Добави коментар

Водещи новини