СДС оценява като отлично представянето си на местния вот

  • 10 ноември 2015 15:03

  • 1294
  • 0
СДС оценява като отлично представянето си на местния вот
© Булфото

Представянето на СДС на местните избори е отлично в рамките на Реформаторския блок /РБ/. Това заяви на пресконференция председателят на СДС Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва на пресконференция след заседание на Националния съвет на партията.

Оттук нататък работим за президентските избори и отправяме апел и към колегите в блока РБ да излезе със свой единен кандидат, заяви Лукарски. Той допълни, че предлагат в блока да започне обсъждане на механизми за избиране и издигане на този общ кандидат. От СДС предлагат общият кандидат да бъде избран чрез вътрешни избори, в които да участват симпатизантите на РБ.

Лукарски уточни, че все още не са водени разговори с останалите политически сили в блока какъв да е профилът на кандидата - партийна или надпартийна фигура. Важно е да изберем механизма на избора на съответния кандидат, допълни той.

В отговор на въпрос за коалиционното управление Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва заяви: "Не виждам основания за промяна на управленската формула, независимо от това какви резултати вижда г-н Местан." Доброто ни представяне заедно с безспорния победител ГЕРБ показва, че България иска да бъде управлявана на местно ниво от дясно управление, отбеляза той. Коалиционната формула, която е на централно ниво, показа и на местно ниво своята устойчивост, посочи още Лукарски.

Нашият апел е към всички общински съветници по места да се подготвят за коалиционно управление, с когото преценят на място, но да е различно от коалиционно управление с БСП и ДПС, каза лидерът на СДС. За нас най-правилната формула е тази, която е и на централно ниво, допълни той.

Не мисля, че трябва да се повтарят личностни нападки, това всичко трябва да остане зад нас, коментира Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва. От СДС никога не сме си позволявали остър език и нашите кандидати не са влизали в нападки и противоречия, каза още той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1294 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини