Миков за реформата в МВР: Не бива с брадва да се прави хирургическа операция

  • 06 ноември 2015 21:44

  • 2514
  • 8
Миков за реформата в МВР: Не бива с брадва да се прави хирургическа операция
©

Има много причини за тежката загуба на БСП. Вътрешните причини са повече от тези, свързани с едни крайно недемократични и фалшифицирани избори. Това каза в предаването "Панорама" по БНТ лидерът на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

В тези избори идеите бяха заменени от технологията, пиара, купуването на гласове, организационния механизъм, който работи безотказно. Това обаче не ражда доверие в институциите, във властта, както се видя с полицейските протести само седмица след вота. Хората разбират, че у нас няма демокрация, че цари псевдодемокрация, добави Миков.

В битката за пари БСП се оказа слаба. В момента общините се разглеждат като центрове за разпределяне на евросредства, а не като места за провеждане на политики. В една страна, която е най-бедната в Европа, в която цели общини са зона на пустиня в чисто човешки смисъл, това да има дясно управление за по-дълго време още повече ще задълбочи тази тенденция, подчерта лидерът на БСП.

По думите му от доста време се правят опити БСП да бъде занулена. При тази партия обаче има минало – тези, които искат да няма БСП, искат това минало да се забрави, подчерта Миков. БСП трябва да бъде моралният императив и в тази посока има още много да се направи, добави той.

Лидерът на левицата заяви, че в момента не мисли за оставка, въпреки тежката изборна загуба. Миков каза, че не се е чувал скоро с предишния председател на БСП Сергей Станишев, като добави, че е на принципа, че всеки трябва сам да носи отговорността си и по-малко да се оправдава с предшествениците си.

По повод реформата в МВР Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно заяви, че "не бива с брадва да се прави хирургическа операция". Дай Боже, г-жа Бъчварова да бъде по-дълго министър на вътрешните работи – това работи за опозицията, но за съжаление съсипва МВР. Има сериозен риск да напуснат качествените хора в МВР и тогава ще има още по-голям срив на качеството в системата, каза още лидерът на БСП.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2514 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
зцдсни

2015.11.09 | 02:05

8
Миков, този "разбирач", който заедно с гея и мая общата, р. овч., гоце, хидрото и т.н. окрадоха и съсипаха България много милее за търтеите. Нали те го пазиха в белия автобус. Миков знае, че пак ще трябва да го пазят от народната любов....
Една българка

2015.11.09 | 02:01

7
Напротив. Понякога се налага, като животоспасяващо средство. Литър уиски, брадва и нагорещено желязо.

2015.11.09 | 02:01

6
Наклах се???ха ха ха
Да

2015.11.09 | 02:01

5
Точно с брадвата трябва !
ciganska imeriya i turska imeriya ot orlov most

2015.11.08 | 16:30

4
ostavkaaaaaaaaa boyko idisi pedal narkotrafikn mosenik krades miso ubi maifiyaaaa ostavkaaaaaaaaa vednaga samo bspppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

2015.11.08 | 12:34

3
Админа е мърша!
stoiko

2015.11.08 | 12:34

2
Tova nasledstvo e ostaveno ot vas dr. Mikov,sas skalpel ili bradva mozete da si otrezete t......cite.

2015.11.08 | 12:34

1
Малко ми се вие свят?

Добави коментар

Водещи новини