Горанов: Нужна е среща със синдиците за оповестяване на информация от разследването на КТБ

  • 06 ноември 2015 11:29

  • 1689
  • 3
Горанов: Нужна е среща със синдиците за оповестяване на информация от разследването на КТБ
© Булфото

Проектът на доклад за КТБ е предоставен на фирмата, която разследва случващото се там. Този доклад не е съгласуван между страните и има клауза за конфиденциалност. Докладът има цел да подпомага службата на синдиците. Има риск тези, които са участвали в аферата КТБ да организират по-добра защита ако разсекретим кои са, каза финансовият министър Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва след като му беше връчена петиция в парламента, подписана от депутати, искащи да стане ясно кои са замесените фирми в аферата.

Аз оставам на разположение с вас да преценим и в контакт със синдиците как да структурираме информацията, за да задоволим българското общество. Аз нямам този доклад, синдиците и фирмата, която разследват не са завършили докладът за КТБ, каза министърът.

Притеснява ни наличието на тази клауза за конфиденциалност, обществото иска да разбере кой ограби банката, категоричен е народният представител Петър Славов. Можем да организираме среща със синдиците на КТБ и да преценим как да структурираме информацията, за да я покажем на българското общество. В случаят тече процес на несъстоятелност, който търговска несъстоятелност, а намесването ни там може да се случи само посредством действащото законодателство, отвърна ми Горанов.

Последвайте канала на

1689 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ктб

2015.11.07 | 14:31

3
Аферата КТБ е поредния провал на комунистите да лапат от обществото блага без да го съборят.Това е политико икономическа афера с участието на всички политически партии понеже всички са знаели.Така че всички политици са съучастници в грабежа на 4000 милиона народна пара.
Действие!

2015.11.06 | 20:57

2
Не само, че имаме право да разберем, това ще е оздравително за всички, така че да не се правят, а да действат!
Сбогом

2015.11.06 | 20:56

1
Ние имаме право да разберем кой друг освен Василев е замесен в кражбата на нашите пари. Цялата истина около източването на КТБ трябва да бъде разкрита и виновните да бъдат съдени.

Добави коментар

Водещи новини