Министър Василева получи сертификат за качество на услугите в МОСВ

  • 05 ноември 2015 12:57

  • 1029
  • 0
Министър Василева получи сертификат за качество на услугите в МОСВ
© Булфото

Министърът на околната среда и водите Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва получи сертификат за съответствие на функциониращата система на МОСВ със стандарт БДС EN ISO 9001:2008 на церемония в екоминистерството, съобщиха от ведомството.

МОСВ е едно от първите министерства в България, на което се присъжда този сертификат, отбелязаха от сертифициращата организация.

Целта на проекта "Въвеждане и сертифициране на система за управление на качеството в МОСВ", изпълняван по оперативната програма "Административен капацитет", е да повиши капацитета за предоставяне на качествени административни услуги от МОСВ чрез въвеждане и сертифициране на система за управление на качеството по стандарт БДС EN ISO 9001:2008. Общият бюджет на проекта е 320 хиляди лева, посочи министър Василева.

Основните целеви групи на проекта са централната администрация на МОСВ, 16-те регионални инспекции по околната среда и води, четирите Басейнови дирекции за управление на водите и трите дирекции на националните паркове. Допълнителна целева група са крайните потребители на административните услуги - гражданите и бизнеса.

Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва благодари за усилията, полагани от служителите на министерството. От одитиращата организация отбелязаха, че е положен огромен труд във ведомството, но получаването на сертификата е голяма отговорност, тъй като постигнатото ниво трябва да продължи да се поддържа.

Последвайте канала на

1029 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини