Калоян Паргов: Изборите бяха фалшифицирани, ще търсим правата си

  • 05 ноември 2015 08:32

  • 1491
  • 4
Калоян Паргов: Изборите бяха фалшифицирани, ще търсим правата си
© Булфото

Полицейският протест е породен заради непрестанните реформи в сектор сигурност. Има многократни молби към БСП да отидем и да подкрепим този протест, но ние няма да го направим, за да не го политизираме. Най-добре им беше на полицаите при нашето управление, каза Калоян Паргов от БСП София в ефира на ТВ7.

Борисов не се изказва като държавник. Неговата кариера тръгна от МВР, неговото поведение не е приемливо, това е див популизъм и цинизъм, но за съжаление виждаме, че това убягва на обикновения човек, когато отива да гласува, смята той.

Бизнесът зависи от поведението на управлението и обществото, но след тези избори това се променя и всичко ще зависи от ръководството на ГЕРБ, това е много тежък момент, категоричен е Паргов. Резултатите на тези избори са абсолютно фалшиви. 70-80% от протоколите са поправяни незаконосъобразно, смята социалистът. Ние не се оправдаваме, но ще си търсим правата, защото повече така не може. Не може да ни ограбват повече така, има подмяна на вота. Много е лесно да се държат хората бедни и да се дават зрелища на хората, каза Паргов.

След тези избори БСП оцеля и това подразни Бойко Борисов, виждате ли го как се държи като бащица на нацията. Ние не сме достатъчно добре подготвени за такива мръсни избори, категоричен е социалистът.

БСП се връща в изцяло лявото поле. Ние бяхме позабравили това и се отдадохме на център-ляво и либерални възгледи, а това ни направи по-слаби. Продължаваме борбата за промяна в София, допълва Калоян Паргов.

Имаме предстоящ отчет – избори и в него ще стане ясно как БСП ще се развива. Персоналната отговорност е личен акт и всеки решава как да действа сам. Антон Кутев използва кьорфишеци, защото той не е в ръководството на партията и е решил да използва крайни думи. Положителният извод е, че БСП оцеля, въпреки предателите отвън и вътре в структурите ни, каза Паргов.

Ще поканим всички лево-центрични партии, с които да се обединим в определени политики. Предстои да видим какво ще се случи, завърти лидерът на БСП София.

Последвайте канала на

1491 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
*

2015.11.06 | 22:35

3
Какви права бе тъпанар ? Айде пак на избори - още по добре - напълно ще изчезнете !

2015.11.06 | 22:35

4
ти явно гласуваш за тиквата, защото си прост като него, много ли си доволен от управлението на герб, освен да се хвалят като пътно-строителна фирма друго положително няма

2015.11.06 | 22:34

2
ти явно гласуваш за тиквата, защото си прост като него, много ли си доволен от управлението на герб, освен да се хвалят като пътно-строителна фирма друго положително няма
Джани

2015.11.06 | 22:34

1
Военните и МВР винаги са били най-добре в управлението на БСП. ОТКАКТО ГЕРБ СА НА ВЛАСТ, ТЕЗИ ИНСТИТУЦИИ, ОТГОВАРЯЩИ ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ, ПРОПАДАТ, БИВАТ УНИЖАВАНИ И СЕ УСЕЩА НЕСТАБИЛНОСТ В СИСТЕМАТА!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини