Лукарски: Абстрахираме се от емоциите и запазваме добрия тон

  • 02 ноември 2015 18:35

  • 1763
  • 2
Лукарски: Абстрахираме се от емоциите и запазваме добрия тон
©

Избирателите решиха България да се управлява от десни кметове. БСП няма нито един областен град, а ние сме с четири. Това каза министърът на икономиката и лидер на СДС Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва в предаването "Още от деня" по БНТ.

По повод съмненията за нарушаване на добрия тон в коалицията, по думите на премиера, Лукарски заяви: "Аз съм се стремил да не нарушавам добрия тон. Той даде съвет на колегите си да не се изпада в емоционални състояние. "Поздравявам колегите от ГЕРБ с доброто им представяне. Трябва да се абстрахираме от емоциите и да запазим добрия тон", заяви Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва. Той допълни, че им предстои още много работа.

"Опозиционните партии доказаха, че не могат да бъдат алтернатива на това управление. За мен е важно как се представя РБ и в частност СДС", заяви министърът на икономиката. Той отбеляза със задоволство, че не се е оказал прав в прогнозата си, че СДС ще е големия губещ на тези избори и ще намали броя на общинските си съветници. Напротив - СДС има най-много общински съветници и кметове от РБ. "Имаме 12 кмета - 3 районни в София. Възвръщаме си места, на които сме имали загубени позиции".

Изборното законодателство трябва да се промени, категоричен бе Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва. "Проблемът започва с този Изборен кодекс. Колегите не искаха да внасят промени в него преди изборите, но това е наложително. Станахме свидетели на един доста лошо организиран изборен процес".

От РБ имаме своята дясна самобитност и ще я запазим, като издигнем десен кандидат за президент. Тепърва ще го разискваме, но не мисля, че обща кандидатура би била добър вариант, изтъкна Лукарски.

На въпрос дали да се ограничи депутатския имунитет, той заяви, че това се налага. "Необходими са корекции, защото това което виждаме граничи с беззаконие и недосегаемост на народните представители".

Помолен да коментира думите на премиера Борисов за евентуални персонални промени в правителството, Лукарски каза: "Единствено мога да цитиран мнението на премиера, защото само той решава кадровите промени. Подкрепям го по отношение, че правителството е стабилно".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1763 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
:(

2015.11.09 | 14:18

2
Лукарски , говориш, а нищо не казваш.Слаб 2 за теб.
AZ

2015.11.09 | 14:18

1
МУХЛЬОООО, МУХЛЬ0. ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА НА ТОЗИ СВЯТ, НАЙ ВЕЧЕ ПОДИГРАВКИТЕ. СКОРО ЩЕ ДОЙДЕ И ТВОЕТО ВРЕМЕ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини