РБ: Претърпя крах мантрата, че управляващата коалиция ще трябва да се прекроява

  • 28 октомври 2015 11:07

  • 1233
  • 0
РБ: Претърпя крах мантрата, че управляващата коалиция ще трябва да се прекроява
©

Еднозначната ни оценка е, че тези избори затвърдиха подкрепата за Реформаторския блок (РБ), което ни задължава да работим още по-усилено. Мантрата, че РБ ще претърпи срив и управляващата коалиция ще трябва да се прекроява, претърпя крах. Това заяви в декларация, прочетена от парламентарната трибуна, депутатът от ПГ на Блока Иван Иванов.

Въпреки дирижираната от някои медии кампания, подкрепата за нас не спадна, а се увеличи. Ще работим за ускоряване на реформите, добави той.

Искаме да поздравим за изборните резултати и ГЕРБ. Факт е, че в почти всички областни градове, управлението вече е дясно. Рангът на нашия противник е онова, което определя резултатите ни, посочи депутатът от РБ.

По думите му трябва да бъдат взети мерки, за да не се допуска повече случай, подобен на хаоса при приемането на протоколите в "Арена Армеец".

Политическият театър, разигран от наш колега, най-после принуди Народното събрание да преразгледа въпроса за депутатския имунитет.
Дали в случая става дума за следизборна шашмалогия, или някакви личностни отклонения, не е ясно, но стана ясно, че преразглеждането на депутатския имунитет е задължително. Извън изпълнение на служебните си задължения народният представител е гражданин като всеки друг, каза още Иван Иванов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1233 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини