Атанас Семов подаде оставка

  • 04 ноември 2011 19:55

  • 1922
  • 3
Атанас Семов подаде оставка
©

Зам.-председателят на РЗС Атанас Семов е подал оставка от ръководния пост в партията още след първия тур на изборите на 23 октомври.

Това става ясно от публикувано съобщение на личния му профил в социалната мрежа "Фейсбук".

"Скъпи приятели или несъгласни, моята позиция не се е променяла нито за миг - аз не мога да подкрепя нито ГЕРБ, нито БСП с ДПС! Твърдя, че РЗС не се е отметнала от позициите си, не е "клекнала пред Борисов" и никога няма да го направи!", пише на стената си кандидат-президентът на РСЗ. Той обяснява, че смята "ниския резултат на изборите за лична слабост" и вече е подал оставка като заместник-председател на партията, пише КРОСС.

На първия тур на президентските избори Атанас Семов получи 1.84% от гласовете на избирателите.

След първия тур на изборите лидерът на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, подкрепи кандидатурата на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното за втория тур, като обяви, че "България не може да си позволи още един президентски мандат на БСП и ДПС в услуга на руската мафия".

Тогава Семов обясни пред "Дневник", че РЗС не се е отказала да бъде опозиционна линия на правителството, а уволнението на Борисов е само отложено.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1922 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2011.11.07 | 08:28

3
нали щеше да уволниш бат бойко бе цървул?
Коментар

2011.11.06 | 13:41

2
Хайде стига кражби от КРОССС, спри сеее вечеее

2011.11.06 | 13:39

1
ЩО БЕ , НАСКО ? СЕГА КОЙ ЩЕ УВОЛНИ БАТ БОКО ? ПАК КОСТОВ ЛИ ЩЕ ЧАКАМЕ ДА НИ СПАСЯВА ? ТА ТЕ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО БЕ ,ЧОВЕЧЕ ! НЕ ОТ КОМУНИСТИТЕ ! ТЕ СА ОТ ФАШАГИТЕ ! КОМУНИСТИТЕ НЕ ЗНАЯТ КАК СЕ КРАДЕ !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини