Всички имоти на КТБ се прибират от държавата

  • 12 октомври 2015 06:37

  • 2547
  • 3
Всички имоти на КТБ се прибират от държавата
© Булфото

„Фондът за гарантиране на влоговете в банките и Министерството на финансите няма да оставят нито един имот от КТБ да отиде на друго място. Всичко ще бъде и се прибира в полза на държавата.“ Това увери вчера премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, с което опроверга думите на пребиваващият в Белград бивш банкер Цветан Василев.

Преди дни в интервю пред Люба Кулезич мажоритарният собственик на фалираната КТБ обяви, че активите на банката се „оттичали“ в различни посоки. 

Борисов коментира и поредния скандал, в който лидерът на „Атака“ Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа се замеси в петък вечер, заради който му бе поискан депутатският имунитет. „Не мога да толерирам такова поведение, но тъй като е опозиционна партия, не бих искал да се изказвам по този случай и да давам оценка”, лаконичен бе премиерът. Става въпрос за среднощния екшън в близост до НАТФИЗ, при който Сидеров и дясната му ръка в партията Десислав Чуколов бяха основни герои. Двамата се изпокараха със собствениците на магазинче, като обявиха, че в него се продават наркотици и цигари без бандерол.

Впоследствие депутатите бяха обвинени, че са раздавали удари и шамари, включително и на полицай. Народното събрание ще вземе решение по поискания имунитет на Сидеров едва след вота, тъй като в момента е във ваканция.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2547 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.10.22 | 07:19

3
Г-н Борисов , Смехотворното Човече изплати ли ви дължимите 70 000 лв по делото за клевета , по което го осъдихте ?

2015.10.22 | 07:19

2
Успех на ГЕРБ и ББ на изборите!
СЦЗ

2015.10.12 | 09:53

1
Ох Хампи , Ох кеф ...........!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини