Корман Исмаилов: Отбраната ни е натикана в ъгъла

  • 06 октомври 2015 17:51

  • 1631
  • 3
Корман Исмаилов: Отбраната ни е натикана в ъгъла
©

Никога не сме имали съмнения за решението на министъра на отбраната Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. за договора с Полша за ремонта на българските изтребители. Проблемът обаче не е само в този договор – отбраната ни като цяло е малко натикана в ъгъла. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от Реформаторския блок и член на Комисията по отбрана Корман Исмаилов.

По думите му покрай кризата в Сирия напоследък събитията се развиват много динамично и страната ни трябва да е подготвена за всякакви сценарии.

Армията ни е трайно недофинансирана. Тази тенденция се задълбочава трайно през последните 10 г. Политическите сили, управлявали през този период, критикуват, но и те носят отговорност за това състояние на въоръжените ни сили. Тези политически сили гонят тяснопартийни интереси и в позициите им се забелязва намесата на външнополитически фактори. "Атака" например постоянно лобира за руските интереси. Това привлича вниманието на медиите, обаче го отклонява от реалните проблеми на армията, коментира Исмаилов.

Той определи като "моментно залитане в погрешна посока" на депутатите от ГЕРБ гласуваните законови промени, които станаха причина шефът на военното разузнаване Йордан БакаловЙордан Бакалов Йордан Бакалов е роден на 1 септември 1960 г. в град Асеновград. Завършил е ТИХ „Асен да подаде оставка. Припомняме, че на 1 октомври, при окончателното гласуване на текстове от Закона за военното разузнаване, парламентът реши, че директор на службата може да бъде единствено военнослужещ на действителна военна служба.

За мен е необяснимо. Между тях имаше объркване – подкрепиха текст, който не е съгласуван с Комисията по отбрана, а оказа се, и с премиера. Надявам се, че това объркване ще бъде коригирано, каза още Корман Исмаилов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1631 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
въпрос

2015.10.07 | 11:43

3
ТОЗИ БЪЛГАРИН ЛИ Е ЧЕ СЕ ОБАЖДА????

2015.10.07 | 11:43

2
Отбраната не е натикана , а я натикахте в ъгъла предатели като ТИКВАТА герберастка , европедерасите у нас и турската 5-а колона като ДПС ! По американска поръчка унищожихте армията ! ДОЛУ САЩ ! САМО РУСИЯ ! ВОЛЕН на ВЛАСТ !
Българин

2015.10.07 | 09:02

1
Това е волята на аллах и братята хамериканци. Всичко по плана Ран-ът се спазва.

Добави коментар

Водещи новини