БСП иска КСНС и за охраната на въздушното ни пространство

  • 30 септември 2015 14:56

  • 1497
  • 5
БСП иска КСНС и за охраната на въздушното ни пространство
©

БСП настоява за провеждането на Консултативен съвет по национална сигурност (КСНС) по повод охраната на въздушното ни пространство. Това каза пред журналисти в парламента Красимир Янков във връзка с обявените на сайта на военното министерство предложения за промени в Закона за отбраната.

Текстове предвиждат възможността небето ни да се охранява и/или съвместно с въоръжените сили на съюзническа държава.

"Това е пореден пример, че управляващите, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, ГЕРБ само на думи обясняват на българската общественост, че търсят консенсус, реагираха от левицата. Когато се търси законодателна промяна", подчерта Красимир Янков от БСП, за включването на чужди самолети за охрана на въздушното ни пространство, трябва да бъде обсъдена с политическите сили, защото засяга цялото общество.

"Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е опасен за българския народ, решенията, които предлага, и в международен план разговорите, които води, водят към тази логика и не трябва да бъде премиер на България", коментира представителят на социалистическата партия. Янков беше категоричен, че е абсурдно да сме в ситуация да не можем да пазим въздушното си пространство. Утре предложението може да е за сухопътната граница", предположи той.

От левицата подчертаха, че бездействието на кабинета "Борисов" е най-голямо по отношение на ремонта на МиГ-овете ни. Като отбеляза, че Борисов може и да не изкара пълен премиерски мандат, Красимир Янков припомни твърденията за много добрата събираемост на приходите тази година. Когато става въпрос за излишък, решава изпълнителната власт - Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Нека да не се оправдава, защото, когато се гласуваше бюджетът за тази година, предупредихме за недостатъчното средства вкл. за отбрана и сигурност, препоръча депутатът.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1497 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
БАТКО ЛЮБО-- дърт хюм от Бургас

2015.09.30 | 18:15

5
Всичко може да понесе българския народ но Хампито---премиер ---- НИКОГА ! ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ МУ ПРЕДСТОИ ПАНДИЗ !
Мохикана

2015.09.30 | 18:15

4
Така е, Бойко Борисов е опасен за народа - той е неграмотен, некомпетентен, не владее нито чужд език, нито майчиния си, а оттам се пораждат и абсурдни ситуации, които ни навличат само неприятности!
НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ

2015.09.30 | 15:51

3
зам. министър от ДПС е поискал от турция да пази нашата морска граница от Русия.

2015.09.30 | 15:51

2
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ Е НАРОДА И ОТ ПИЯНИ ОРДИ "ОСВОБОДИТЕЛИ ", КОИТО ЗАБРАВЯТ ДА СИ ОТИДАТ ЦЕЛИ 45 ГОДИНИ ! ОСОБЕНО ОТ АЗИАТСКИ ТИП РЯЗАНИ "БРАТУШКИ " !

2015.09.30 | 15:25

1
СРОЧНО ИЗБОРИ ! АТАКА НА ВЛАСТ ! СИДЕРОВ ПРЕМИЕР ! ДА СПАСЯВАМЕ БЪЛГАРИЯ и САМИТЕ НАС , БЪЛГАРИТЕ !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини