Депутати коментираха акцията на ДОТИ пред НС

  • 30 септември 2015 09:53

  • 1573
  • 3
Депутати коментираха акцията на ДОТИ пред НС
©

Депутатът от ГЕРБ Данаил Кирилов коментира в кулоарите на парламента акцията по обезвредяването на пожарогасителя пред НС. Той каза, че не е бил притеснен, защото институциите гарантират сигурността на депутатите, предаде репортер на Новини.бг.

Депутатът допълни, че в предишния парламент много повече са се притеснявали. "Тогава влизахме като в концлагер", коментира Кирилов.

Припомняме, че инцидента стана около 9:30 ч.

Министърът на образованието Тодор Танов също говори по този въпрос. Той е в НС, тъй като днес се очаква да бъдат приети окончателните текстове в Закона за училищното и предучилищното образование. Той обясни, че не се чувства притеснен за сигурността си. "По интересно ми е кой е човекът, който подаде сигнал за бомба на "Дондуков-2" преди три седмици. Това е акт не само срещу президентството, а и срещу Министерство на образованието", заяви просветният министър. Според Тодор Танев всички тези заплахи целят да саботират решаването на важни въпроси.

Бившият финансов министър Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас, който е депутат от ДПС, също каза, че не е притеснен и мисли, че сигурността е на високо ниво.

Инцидентът коментира и председателят на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно. Той попита журналистите дали сега цяла седмица ще се занимават с това, както с благоевградската вълчица.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1573 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.09.30 | 18:15

3
smurt za kurvata boiko fes

2015.09.30 | 18:15

2
Това не е нищо .След изборните резултати ,където ГЕРБ тотално ще загуби навсякъде ,заради близостта и управлението им с ДПС ще се предизвикат предсрочни избори .

2015.09.30 | 18:15

1
Само нашата партия на честността - АТАКА!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини