"Атака": България ще загине. Правителство не може да се справи с пришълците (видео)

  • 25 септември 2015 12:00

  • 8785
  • 420
"Атака": България ще загине. Правителство не може да се справи с пришълците (видео)
© Булфото

"Атака" иска бързи предсрочни избори заради кризата с нелегалните имигранти. „Отваряне на нови центрове за пришълците и обсъждане на квоти не решава въпроса. Ние виждаме, че това правителство не е в състояние да се справи с проблема. Трябва да дойде друго управление, което ще има куража да прегради очертанията на границите ни, да се справи с миграционния въпрос и да спаси това, което е останало от България. Това заяви лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа днес в парламента на специална пресконференция, свързана с т. нар. бежански проблем.

По думите му ако това не се направи в следващите години ще има истинска бежанска вълна, но от България към Русия, като в началото на 19 в. „Ние ще бъдем принудени да бягаме от собствената си родина, защото тук няма да има живот за нас“, заяви пред журналисти Сидеров.

Той обясни, че този проблем не е природно явление, а процес, който е режисиран и реализиран от САЩ и техните сателити – Саудитска Арабия, Израел, Кувейт и други. „Тези държави разрушиха страни като Либия, Египет и Сирия. Така наречената „Арабска пролет“ предизвика вълна от пришълци, която сега обявяваме за опасност №1 за Европа. Ако Европа не сложи преграда и не започне да ги връща, тя загива. На първо място ще загине България, тъй като ние сме и в периферията, и сме най-уязвими“, категоричен е лидерът на "Атака".

По повод срещата на върха в Брюксел по „бежанската“ криза Сидеров заяви, че нищо не се е решило на нея, а продължават да разпределят квоти и да посочват къде да има центрове и къде да няма. „Така не се решава кардиналния въпрос. Европа трябва да каже на САЩ - „престанете с вашата политика в Близкия Изток. Престанете с вашата политика на разрушение и на доминация в света. Ако искате да приемете тези мигранти, приемете ги в САЩ. Натоварете ги на кораби и ги вземете там, но не разрушавайте стара християнска Европа по този начин“.

Националистът е категоричен, че ако ЕС не каже това, то тогава се изчерпва функцията му и трябва да се създаде нов, истински съюз между европейските държави, който да обединява техните интереси, а не да бъде марионетка на САЩ.

"Атака" настоява и за свикване на КСНС при президента, за да се покаже загриженост по темата, тъй като опасността за България е огромна.

Председателят на националистите смята, че вместо да се обяснява какво е казала Меркел, какво е казал Борисов, правителството трябва да вземе категоричните мерки по проблема с пришълците, които "Атака" предлага от 3 години.

Това са преграждане на границата с Турция,вече и с Гърция и екстрадиране на влезлите нелегални имигранти, тъй като те са нарушители на закона. „Всички други въпроси, които сега се обсъждат в пленарната зала са второстепенни. Този е въпросът на въпросите за "Атака". Той трябва да се реши бързо и с много силна обществена енергия. Не виждам такова намерение и хъс в днешното правителство. Затова трябват нови избори и оформяне на управление, което може да действа по-твърдо, по-сериозно, по-отговорно“, заключи Сидеров.

Последвайте канала на

Десислава Станева
8785 420

Свързани новини

Коментари 420

Добави коментар
ДОГАН ГО НАХАКА ЦЕЛИЯ НА воленуглу ПЕРХЕДРОЛА хаха

2016.06.14 | 13:14

420
МАМА ТИ ДА ЕВА ДОЛЕН ЯЛОВ ПЕРХЕДРОЛЕН ПЕДЕРАСТ МРИ МАСТИЯ НА ДОГАН МРИ БОКЛУК ПРОДАЖЕН МРИ ПРЕДАТЕЛ МРИ рубладжия АЛЧЕН И ТО ПО СКОРО
Любомир Ангелов член на ПП АТАКА

2016.06.14 | 13:14

419
Фесовете от АТАКА ме предадоха, САМО ГЕРБ :))))))))))))
ДОГАН ГО НАХАКА ЦЕЛИЯ НА воленуглу ПЕРХЕДРОЛА хаха

2016.06.14 | 13:14

418
МАМА ТИ ДА ЕВА ДОЛЕН ЯЛОВ ПЕРХЕДРОЛЕН ПЕДЕРАСТ МРИ МАСТИЯ НА ДОГАН МРИ БОКЛУК ПРОДАЖЕН МРИ ПРЕДАТЕЛ МРИ рубладжия АЛЧЕН И ТО ПО СКОРО БОГ ДА ТЕ НАКАЖЕ СУРОВО
ДОГАН ГО НАХАКА ЦЕЛИЯ НА воленуглу ПЕРХЕДРОЛА хаха

2016.06.14 | 13:14

417
МАМА ТИ ДА ЕВА ДОЛЕН ЯЛОВ ПЕРХЕДРОЛЕН ПЕДЕРАСТ МРИ МАСТИЯ НА ДОГАН МРИ БОКЛУК ПРОДАЖЕН МРИ ПРЕДАТЕЛ МРИ рубладжия АЛЧЕН И ТО ПО СКОРО БОГ ДА ТЕ НАКАЖЕ СУРОВО
Любомир Ангелов член на ПП АТАКА

2016.06.14 | 13:14

416
Волен Сидеров ме предаде! Путин ме предаде, откри най-голямата джамия в Москва със Ердоган и Кадиров, сега бясното куче и ислямист Кадиров ще има къде да се моли във Москва, този Кадиров който допреди няколко години режеше главите на руските войници във Чечения, а сега Путин е партия със Кадиров! Сидеров е предател! Путин е предател! ! СРАМ СРАМ СРАМ ! Само САЩ САМО ЕС, САМО ГЕРБ!
ЗАЩО воленуглу ИЗБЯГА ОТ КАЗАРМАТА УХ МАМА ТИ ЯЛОВ

2016.06.14 | 13:14

415
МАМА ТИ ДА ЕВА ДОЛЕН ЯЛОВ ПЕРХЕДРОЛЕН ПЕДЕРАСТ МРИ МАСТИЯ НА ДОГАН МРИ БОКЛУК ПРОДАЖЕН МРИ ПРЕДАТЕЛ МРИ рубладжия АЛЧЕН И ТО ПО СКОРО БОГ ДА ТЕ НАКАЖЕ СУРОВО
Любомир Ангелов член на ПП АТАКА

2016.06.14 | 13:14

414
От Атака сме добри, от ми.нети устата ни гори. Ние сме руски подлоги, и всичките сме дроги. Пу.ткин в рубли ще ни плаща, и хуя гордо ни поклаща. Волен искаше по пет, ама Пу.ткин за ми.нет. Сидера Ага хуя му съзря, и веднага устата му за фелацио узря. Ех на Варадеро ще почина аз, щото Пу.ткин ще ме сцепи пак от раз. Чуколина тъжно гледа от страни, иска му се Волен да смени. И той за рублички да свири, на Варадеро да се вири.
Любомир Ангелов член на ПП АТАКА

2016.06.14 | 13:14

413
По комунистически Сидеров говори за национализация, но мълчи за руските афери с горива, банки и удобни играчи. Друг е въпросът за "дясно радикалната "Атака", която по комунистически плещи за национализация на това или онова, но пропуска най-големия кърлеж в икономиката ни - рафинерията на Лукойл, която за последните 6 години е отчела приходи за над 40 МИЛИАРДА ЛЕВА, но няма година, в която да са отчели и 1 лев печалба. "Дясно радикалните ''борци" от Атака също така упорито пропускат да се борят и с факта, че България плаща най-скъпия руски газ. Същите "борци" нито веднъж не подадоха сигнал в проку.ратурата или в НС за разследване на схемите на ДПС за източване на ДДС и пране на пари, за далаверата КТБ и финансирането на Пеевски, но подадоха сигнал срещу протестиращите българи, несъгласни с тази подмяна и гавра с политически принципи и национално достойнство.САМО ФАКТИ!
Любомир Ангелов член на ПП АТАКА

2016.06.14 | 13:14

412
САМО ФАКТИ , нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения, освен че са прекалили със яденето на фъстъци??? Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Нима забравихте че докато БСП и ДПС управляваха със помоща на АТАКА и Волен Сидеров - КТБ ФАЛИРА ?Нима забравихте за Костинброд, който се оказа прах на хората в очите? Нима забравихте че Разговора на Борисов със Танов не излезе това за което комунистите претендираха че е? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. Сeга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ САМО ФАКТИ!
Любомир Ангелов член на ПП АТАКА

2016.06.14 | 13:14

411
Братя сидерасти САМО ФАКТИ , нима забравихте че Волен Сидеров е бил главен редактор на синия Вестник ..Демокрация..? Нима забравихте че Волен Сидеров е бил член на СДС? Нима забравихте че, като главен редактор на вестник ..Демокрация.., обясняваше как трябва да бъдат изпратени в Кувейт Български войски за да помагат на братята Американци? Нима забравихте че Волен Сидеров тогава се възмущаваше че Желю Желев не бил голям демократ? Нима забравихте как пък след това Волен започна да говори против НАТО? Нима забравихте че Волен Сидеров като главен редактор тогава обясняваше , как националистите нямат място в България, те трябвало да отидат в Турция и Гърция, обясняваше че там имало национализъм, в България щяло да има демокрация? Нима забравихте думите на Волен Сидеров като главен редактор на ..Демокрация.. че, най-мъдрия политик се нарича Ахмед Доган, а националистите са едни мръсни и потни хора? Всеки който иска да провери думите ми, можеда го направи. Вестник Демокрация го има в Библиотеките, всеки може да го провери. За заключение братя сидерасти, да не забравите да се кланяте на телезвизията на Аллах, АлфаТВ.САМО ФАКТИ!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини