Янаки Стоилов: Съдебната реформа е контролирана и има за цел да запази статуквото (видео)

  • 24 септември 2015 08:13

  • 1396
  • 1
Янаки Стоилов: Съдебната реформа е контролирана и има за цел да запази статуквото (видео)
© Булфото (архив)

Вчера управляващите прибегнаха до последните резерви от парламентарната кошница и приобщиха Парламентарната група на "Атака". Това показва, че БСП остава единствената опозиция.

Това каза в сутрешния блок на БНТ депутатът от БСП-Лява България Янаки Стоилов. Той коментира темата за приетите на първо четене промени в Конституцията. Разговорът за съдебната реформа не изглежда достатъчно искрен. Минавали сме по този път и нищо различно не се е случвало в съдебната реформа. В момента говорим за една контролирана промяна, която има за цел да запази статуквото. Една реформа изисква концепция и хора, които да я проведат. Не беше направен никакъв анализ преди да се пристъпи към съдебната реформа. Не мисля, че с приетите промени съдебната власт ще стане по-силна от политическата и от други фактори, които не трябва да се бъркат в работата на съда, прогнозира Стоилов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1396 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Мохикана

2015.09.24 | 15:00

1
БСП е опозиция, защото е единствената партия, която не пада на колене пред управляващите и по=точно Герб. Всички партии е правят на силни, но накрая се предават пред Борисов и по този начин забиват нож в народния гръб!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини