Цветан Цветанов, Даниел Панов и депутати от ГЕРБ първи на честванията за Деня на Независимостта

  • 22 септември 2015 09:33

  • 1441
  • 2
Цветан Цветанов, Даниел Панов и депутати от ГЕРБ първи на честванията за Деня на Независимостта
© ГЕРБ

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и кметът на Велико Търново Даниел Панов за поредна година бяха първите политици, уважили от самото начало Пpaзничнaта cвeтa литypгия, с която в 7.30 започнаха националните чествания за 22 септември - Денят на българската Независимост.

Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. “Горд съм, че Велико Търново, откъдето съм избран за народен представител, е център на събитията по отбелязване на Независимостта. Честит ден на независимостта на всички български граждани!”, заяви Цветанов. В ранните часове на днешния празничен ден, за службата в църквата „Свети 40 Мъченици“ пристигнаха и зам.-председателят на Народното събрание Димитър Главчев, народните представители от ГЕРБ Евгени Стоев и Клавдия Ганчева, областният управител проф. Пенчо Пенчев, председателят на Великотърновския общински съвет Николай Ашиков и негови колеги в местния парламент. Литургията бе oтcлyжeнa oт Нeгoвo Виcoкoпpeocвeщeнcтвo Вeликoтъpнoвcкия митpoпoлит Гpигopий, c yчacтиeтo нa квapтeт “Ангeлcки глacoвe”.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1441 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
boikooooo kurvooooo

2015.09.26 | 23:12

2
Tia gadove vsizki do edin v zatvora ,ograbixa vsizko i ybixa naroda
Честит празник

2015.09.26 | 23:11

1
Отбор кyрви начело с "криминално проявен", както се изразяваше преди самия той. Гласувайте още за тия и поредната национална катастрофа ще бъде факт.

Добави коментар

Водещи новини