Ивелина Василева ще участва в аудиенция с папа Франциск

  • 15 септември 2015 12:59

  • 892
  • 0
Ивелина Василева ще участва в аудиенция с папа Франциск
© Булфото

Министърът на околната среда и водите Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва ще участва на 16 септември в аудиенция на министрите на околната среда на Европейския съюз с Папа ФранцискПапа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март във Ватикана, съобщава пресцентърът на министерството.

Ще присъстват и еврокомисарят по околната среда Кармену Вела и по въпросите на климата - Мигел Ариас Канете. В българската делегация е и ресорният заместник-министър на околната среда и водите по климата Павел Гуджеров.

На 18 септември министър Василева ще участва в извънредното заседание на Съвета на министрите по околната среда, което ще се състои в Брюксел. И двете посещения на Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва са свързани с политиката по изменения на климата с оглед предстоящата конференция на ООН в Париж през декември тази година, се посочва в съобщението.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
892 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини