Гласът на КНСБ трябва да бъде чут от кандидатите за кметове, смята синдикалист

  • 10 септември 2015 15:29

  • 1206
  • 2
Гласът на КНСБ трябва да бъде чут от кандидатите за кметове, смята синдикалист
© Булфото

Гласът на КНСБ трябва да бъде чут от кандидатите за кметове, защото ние изразяване интересите на българските граждани в трудовата и социалната сфера. Това заяви в Плевен вицепрезидентът на КНСБ Чавдар Христов.

Той посочи, че зад синдиката в национален мащаб стоят повече от 300 хиляди организирани членове, които плащат всеки месец членски внос.

Ние сме политически субект, но за разлика от политическите партии, не се стремим към властта, посочи Христов. Вицепрезидентът на КНСБ участва в организираната от областната централа на синдиката дискусия с кандидат-кметове и водачи на листи за общински съветници от партии и коалиции от община Плевен.

Представени бяха пет кандидат-кметове заедно със сегашния - проф. Димитър Стойков,- който се кандидатира за втори мандат, издигнат от ГЕРБ. Във форума участваха и кандидатите за кмет на община Плевен Георг Спартански - подкрепен от Реформаторския блок, "България без цензура" и ВМРО, Антон Георгиев - издигнат от БСП и коалиция, Цветан Антов - от АБВ, и Христофор Дочев - от "Българска левица".

Последвайте канала на

Нора Виткова
1206 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Anubis

2015.09.10 | 23:26

2
Този боклук е подлога на уродите от гейсащ!

2015.09.10 | 19:17

1
харесва ми , не КНСБ а свиркаджиката

Добави коментар

Водещи новини