БСП: В ГЕРБ се страхуват от неудобните въпроси (видео)

  • 10 септември 2015 10:27

  • 1705
  • 4
БСП: В ГЕРБ се страхуват от неудобните въпроси (видео)
© novini.bg

Групата на БСП в СОС проведе символично заседание заедно с журналисти, тъй като днес е трябвало да има редовна сесия на СОС, но поради причината, че идват кметски избори ГЕРБ се страхуват да не им бъдат задавани неудобни въпроси и за днес няма заседание, предаде репортер на novini.bg

БСП алармира, че не може повече от 3 месеца да няма заседание на СОС, защото по този начин се показва, че няма нужда от този орган. "Свидетели сме през последните месеци на една ПР - акция на кмета на София, която ходи и режи само лентички", казаха те.

Единствено се извършват ремонтни дейности в центъра на града, докато в крайните квартали не се прави нищо. "От 25 години по бул. "Монтивидео" в кв. "Овча купел" не е пипано нищо", алармираха още от БСП.

Ген. Иван Мечков, който отговаря от БСП за сигурността на София, обяви, че за г-жа Фандъкова сигурността на града не е приоритет. Проблемите със сигурността постоянно се замитат под килима. Не може в многомилионен град да няма зам. - кмет по сигурността, обясни той.

От БСП питат още какво се случва с досегашния шеф на дирекция "Сигурност" към Столична община Красимир Димитров, за който има слухове, че му е отнет достъпът до класифицирана информация, обвиняван е и има преписка от прокуратурата. На негово място е назначена Мариела Найденова. "Нас никой не ни информира и не ни обяснява какво се случва с проблемите по сигурността в Столична община", казаха те.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1705 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Саси

2015.09.10 | 21:30

4
Герб бягат от отговорност, както винаги. Те са гузни! Когато на някой не му е наред нещо, той предпочита да се скрие. Ако правеха нещата, както си е по ред, едва ли биха избягвали неудобните въпроси...!!!
Чичовите червенотиквеничковчета

2015.09.10 | 21:30

3
Ало, смешни и жалки комуноидни същества -- вас никой не ви брои за живи , скрийте се някъде и гласа ви да не се чува !
ВАСИЛЕВ

2015.09.10 | 21:30

2
ЗА СМЕТКА НА ТОВА ПЪК ,ВАС И БРАТОВЧЕДИТЕ ВИ , СДС -ЛИКВИДАТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ,НАРОДА СКОРО ЩЕ ВИ ПРЕБРОИ И НЯКОИ МЪРШИ ЩЕ ОТИДАТ ДИРЕКТНО В ЗАТВОРА ! ОСОБЕНО СВЪРЗАНИТЕ С ДАЛАВЕРАТА КТБ-ТЕ СА ОТ ВАШИТЕ РЕДИЦИ !
гошо

2015.09.10 | 20:26

1
Най-големия враг на Тиквата е неодушевен предмет.Машина.Нарича се полиграф.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини