Красимир Вeлчев: Политиците сме нарушители на човешките взаимоотношения

  • 09 септември 2015 19:04

  • 1468
  • 3
Красимир Вeлчев: Политиците сме нарушители на човешките взаимоотношения
©

Когато разрешаваш да преминават самолети над твоята територия, то носиш отговорност за товара, който преминава. Това каза зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия на партията Красимир Вeлчев в предаването „Още от деня” по БНТ.

Той бе категоричен, че решението за забрана на руски самолети да преминават през въздушното ни пространство, е проява на отговорност от страна на правителството. Във връзка с информацията, че на 7 септември над страната е преминал руски самолет Велчев коментира: „Има институции и служби, които отговарят за това нещо, да се дим и предполагаме не е редно. За да се вземе решение да не се допускат, сигурно има някакви съмнения най-малко. Не знам дали има доказателства, но когато се изчистят тези съмнения, предполагам, че всичко ще бъде наред”.

По повод гостуването на делегация от Русия, Велчев коментира, че когато политиците се намесят в чисто човешки отношения между хората, както е русофилството, освен да ги омърсят, друго не могат да направят. „Политиците сме нарушители на всичките взаимоотношения. Ако щете и в смесените региони, ако има влошаване на отношенията и хората не могат да живеят заедно, сигурно има намеса и на политиците в това нещо. Бих препоръчал по-малко политиците да се намесваме в човешките отношения.”

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1468 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.09.11 | 11:08

3
Дрън , дрън , дрънчене на куха , празна тиква герберастка ! Плява ! ДОЛУ ГРОБ ! САМО АТАКА !

2015.09.11 | 11:08

2
За чалми може да минат, ама руснаци не може. Народа не мисли така..

2015.09.11 | 00:24

1
ако изчезнете напълно заедно с администрацията ,полицейщината и банкерите , означава че света се е излекувал

Добави коментар

Водещи новини