Кадиев отново отрече: Няма да съм кандидат за кмет на АБВ (видео)

  • 10 септември 2015 08:16

  • 2055
  • 2
Кадиев отново отрече: Няма да съм кандидат за кмет на АБВ (видео)
©

„Няма да съм кандидат за кмет на АБВ", категорично заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в. Той съобщи, че най - вероятно ще е независим кандидат за кметския пост в София, подкрепен от ляво-центристки партии. "Водил съм разговори с над 10 партии, но нямам потвърждение от нито една от тях”, добави той.

Относно съобщеното вчера от лидера на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, че ще има тайно гласуване Кадиев да бъде изключен от ПГ "БСП лява България", Кадиев заяви, че е обещал да не говори против партията и няма да го направи. Той напомни колко години от живота си е отдал на социалистите.

„Никога не съм бил сред любимците на ръководството на БСП, аз съм искал оставката на Сергей Станишев поне 10 пъти”, напомни още Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
2055 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.09.11 | 14:36

2
НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ЧИЙ КАНДИДАТ ЩЕ БЪДЕШ -- ФАНДЪКОВА Е ОБРЕЧЕНА ДА БЪДЕ КМЕТ, ПРИ ТОЛКОВА СМЕХОТВОРНА И МИЖАВА КОНКУРЕНЦИЯ !!
Рони

2015.09.10 | 11:41

1
Този вярно е луд! На какво основание си вярва никога не ми е ставало ясно! До вчера разправяше, че АБВ ще го подкрепят, сега отрича. После как да гласуваш за такъв, който си се самонадъхва и бръщолеви на ляво и на дясно врели-некипели!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини