Ликвидират се незаконните постройки и проблемът се решава, обяви Петков

  • 08 септември 2015 08:16

  • 2636
  • 5
Ликвидират се незаконните постройки и проблемът се решава, обяви Петков
© Булфото

Ликвидират се незаконните постройки и проблемът се решава. Така според Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от АБВ може да се реши проблемът в Гърмен.

„Чакаме да се случи някакъв прецедент, за да се вземат мерки. И от този прецедент да се направи регулация“, коментира той в сутрешния блок на бТВ.

„Това е проблемът, че чакаме институциите, в случая общината, чакаме да се стигне до конфликт и се стига до изкуствено противопоставяне“, обясни Петков.

Политикът бе помолен да коментира клипчето, което предизвика противоречиви реакции – полицаите, които ритат рецидивист в столичен квартал.

„Трябва да виждаме тези неща, но трябва да се научим да виждаме и другото – тежкото ежедневие на полицая. Не искам да бъда криворазбран“, отбеляза той.
По думите на Петков в МВР има тежък кадрови проблем.

Помолен да коментира реакцията на вицепремиера Меглена Кунева, която обвини АБВ в нечисти сделки и в това, че си променяли позициите постоянно, Петков посочи: „Това е една емоционално необмислена реакция“.

„Г-жа Кунева цели заедно с министър Христо Иванов да сложат чадър върху прокурори и следователи“, подчерта Петков.

Съдебната реформа не се решава с този тип промени в Конституцията, изричен бе Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

2636 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ИВАН

2015.09.11 | 17:44

5
В Б-Г ПОЛОВИНАТА СГРАДИ СА НЕЗАКОННИ.. ГЕРБ ПЛАШИ ЦИГАНИТЕ ЗАЩОТО СА НАЙ БЕЗЗАЩИТНИ
Иван

2015.09.09 | 08:33

4
Проблема не е само в Гърмен !!! Ако не се реши веднъж завинаги нищо не превим, София , Перник, Дупница, Благоевград, Петрич и т.н. - пълно е с незаконни постройки , общините нищо не правят защото така ги държат за местните избори и случката с тея 5-6 къщи от Гърмен ми прилича на предизборно предупеждение.
Ulaf

2015.09.09 | 08:33

3
Ликвидира се етническата принадлежност "циганин" - и проблемът се решава, според мен.
Винколера

2015.09.09 | 01:30

2
Като бяхте на власт защо не го направихте бе чукан,сега ви е лесно нали иначе щяхте да загубите електорат мама ви т..па,боклуци.Трябваше да дойдат други и да си сложат главата в торбата за да свършат черната работа с риск да бъдат оплюти и мразени ,а вие да останете чисти и добри .Идиоти.Мърляци,за нищо не ставате.
Василена

2015.09.09 | 01:30

1
И след избори и непрекъснато трябва това да се прави,да се следи кой спазва и кой не законите в държавата .Първо от кметовете се почва и после се занимават с хората.Цялата държава е заприличала на едно голямо гето,когато политиците са некадърници и мързеливи ,проблемите се наслагват не с 1,2 години а с много повече. После става сложно и тъжно за потърпевшите.Трябва да се мисли с главата а не с това между кракат е казъл народа.Мъдар е нашият народ,патил е много от пишман политици.

Добави коментар

Водещи новини