АБВ се отрече от Кирил Йорданов

  • 29 август 2015 09:25

  • 3940
  • 3
АБВ се отрече от Кирил Йорданов
© Булфото

Кирил Йорданов не е кандидат за кмет на АБВ, завяват категорично в писмо, разпратено до медиите от варненската структура на партията.

Така АБВ опроверга информациите, че партията може да подкрепи кандидатурата на бившия кмет. От 750 членове на партията само 21 са предложили Йорданов в рамките на районните събрания в Одесос и Младост.

Novini.bg публикува пълния текст на писмото:

Кирил Йорданов не е кандидат за кмет на ПП АБВ

Във връзка с появилите се публикации, свързващи кандидатурата на господин Кирил Йорданов за кмет на община Варна с ПП АБВ, Градският съвет на ПП АБВ във Варна заявява, че Кирил Йорданов не е кандидат за кмет, издигнат и подкрепян от ПП АБВ.

ПП АБВ в град Варна все още не е обявила в публичното пространство своя кандидат кмет, тъй като процедурата по избора на кандидат за общински кмет в партията не е приключила.

Водени от честност и откритост към обществото, уточняваме че г-н Йорданов е номиниран за кандидат кмет от един клуб на ПП АБВ в район Младост и от два клуба на ПП АБВ в район Одесос, което означава че зад кандидатурата му са застанали 21 члена от 750-членната организация на ПП АБВ в град Варна. В район Приморски, посочван в публикациите като подкрепящ кметската кандидатура на г-н Йорданов, не е налице нито една номинация за бившия варненски кмет.

Районните организации на ПП АБВ в Младост, Одесос и Приморски не са обсъждали кандидатурата на Кирил Йорданов и не са изразявали подкрепа за нея.

Призоваваме кандидатите за кметове и общински съветници за точност и коректност в политическото си говорене и за невъвеждане на избирателя в заблуждение!

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
3940 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.08.30 | 10:35

3
kriminalni organizacii s kriminalni prestapnici glavnia georgi parvanov .
СПЕТЕ СПОКОЙНО ДЕЦА хатакларъ УМРЯ НА РЯЗАНИЯ

2015.08.30 | 10:35

2
БОКЛУК КАТО ПЕРХЕДРОЛА ЯЛОВ

2015.08.30 | 01:26

1
Деси щи скъсам п у т к а т а

Добави коментар

Водещи новини