Борисов си спомни думите на баща си. Як си сине, ама си будала, казвал му той (видео)

  • 21 август 2015 08:06

  • 19093
  • 346
Борисов си спомни думите на баща си. Як си сине, ама си будала, казвал му той  (видео)
©

Има по-малко приходи в хазната от продажба на горива от обичайното предвид, че в момента е времето, когато всички пътуват, заявиха в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и шефът на Агенция "Митници" Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната.

Припомняме ви, че в сряда по време на Министерски съвет министър - председателят съобщи пред медиите, че бензиностанциите ни лъжат. Той нареди до събота всички колонки по бензиностанциите да бъдат препломбирани.

Танов обясни подробно как се извършват измамите с горивата. Шефът на Митниците съобщи, че във всички бензиностанции, които са проверени са открити други компоненти.

Борисов обясни, че винаги първо търси вината в себе си и в държавата. "Всеки яде зелника, който му се даде", обясни той. "Големите бензиностанции и най - новите колонки, на които им се радваха, се оказа, че никой не ги контролира", добави той. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г поясни, че големите вериги сега нарочно мълчат. По думите му, това е разбираемо. "Много врагове си създадохме", констатира Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и напомни, че "има и газовици", които не го обичат.

Божидар Лукарски по цяла нощ ми докладва какво е свършил, съобщи още премиерът Борисов.

"Единствените ни намерения са да си съберем парите", категорично заяви министър - председателят.

Борисов увери, че никога не е спирал проверка на Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната и припомни, че всичко, което се случва в държавата е благодарение на волята на правителството.

„Екип от прокурори, ДАНС, митници, НАП анализират всичко, което сме направили по проверките. Ще ги вкараме в ред, ще го направим ударно”, закани се Борисов.

Бойко Борисов коментира и случая с автоджамбазина, който задигна две коли от подземен гараж в столичния квартал "Манастирски ливади", докато е бил под домашен арест. Той напомни, че всичко се случва благодарение на законите, които има, но отказа да коментира, защото, по думите му, "почват едни декларации...". Премиерът обаче се зачуди защо е направено така, че тези, които са под домашен арест трябва да се следят от полицията. "В София има 1000 такива души", съобщи той.  Борисов попита веднага и защо всичко това, което се случва в държавата трябва да минава през главата му. "Почвам в 6.30 работа и до вечерта трябва да ми мине всичко през главата", разясни той.

"С много политическа воля, мъка ..., напън става всичко в тази държава", каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Премиерът категорично заяви, че Прокуратурата е независима, особено от него.

Борисов коментира и отношенията на ГЕРБ с ДПС. Той заяви, че ако от Движението направят нещо добро, ще кажат "ефенди, мерси", а когато направят грешка, ще попитат защо така.

Премиерът коментира референдума и предложенията на президента Росен Плевнелиев. Той напомни, че държавният глава има пълното му доверие.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви, че наистина много лесно прощава. Думите му бяха по отношение на това, че са подкрепили от ГЕРБ Мая Манолова за омбудсман. Премиерът каза, че според него тя е подходяща за този пост. Той не пропусна обаче да спомене, че помни много добре случая "Костинброд" и цитира думи на баща си, които той му казвал заради това, че прощава лесно: "Як си сине, ама си будала". Премиерът продължи да използва поговорките за "Костинброд" и заяви: "Което куче ме е залаяло, все е побесняло".

Последвайте канала на

Десислава Станева
19093 346

Свързани новини

Коментари 346

Добави коментар

2015.08.21 | 22:54

65
ТАКА Е. НАРОДА ДАДЕ ЗЕЛНИКА НА БОЙКО И ТОЙ СИ ЯДЕ.
Отбелязвам

2015.08.21 | 22:53

62
Бойко Борисов е нетърпим селяндур без образование. По простотия се състезава с с онова просто с нужника на двора от Сирищник. И на двете приятелчета долния произход им е изписана на лицата и на многословните простотии. Цървули. Не е проблемът в "бензиноколонките", а в това чия собственост са, другари! И във безпрекословието ви пред военнопрестъпника Путин.
гост

2015.08.22 | 12:27

291
Няма нужда да плямпаш простотии! Всички знаят, че не Путин започна войните в близките 30 години!

2015.08.21 | 19:37

20
Е това е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПОСТ днес. Прочетете го всички, тъпаци и запомнете какво четете. Това е правилният пост.
Отбелязвам

2015.08.21 | 22:56

74
Добив на шистов газ и скъсване с Русия! Това е пътят пред България! От Русия идва само Зло! Георги Димитровци, Тодор Живковци и Бойко Борисовци - хвани единия - удари другия. Червени боклуци, свършва вашта! "Бавно и полека - народът порастна на няколко века..."
TT

2015.08.22 | 12:26

290
Nie ne sme darjava s ogromna plosht za da unishtojim i malkoto plodorodna s toq shistov gaz. Svali si filma Gasland da vidish zashto v amerika ne mogat da otglejdat normalni zelenchuci a osnovno sa na gmo.Vij kak na stotici kilometri perimetar ot tochka na dobiv - vodata gori, horata umirat ot himikalite i izpareniqta na zamarsenite podzemni vodi! Ti si tapanar ako iskash za nqkakvi malki procenti pechalba da unishtojish naselenieto i zemqta amerikanski lumpen!

2015.08.21 | 14:39

6
Тоя така се е напънал , че се е осрал , но опръска иш изпоцапа цяла България ! ДОЛЕ герберастките краодци и бандити като Тиквата Минетчийска ! Простотия и мизерия ! НЕКАДЪРНИЦИ !

2015.08.21 | 10:10

2
Боко може да е будалъ, ма Сергея е Педалъ

2015.08.21 | 12:28

4
vampira pak se poqvi pulen izrod

2015.08.21 | 10:06

1
Бате Бойко Будалъ, Сергей Съсел Педалъ

2015.08.21 | 12:28

3
stiga ste pokazvali toq ludia tikvar prost ,razvalq ni denq

2015.08.21 | 14:39

5
герб и дпс са нашето бъдеще
Не Отбелязвай

2015.08.21 | 22:56

72
Българите се научиха на тези магарии от Запада а не от Путин. Случвало ми сее няколко пъти когато зареждам колонката да отчита с 8 до 10 литра пове на резервоар и говоря за Швеция. Не Борисов ви е виновен нито Станишев а целият Български народ защото те имат по-голяма власт и от единият и другият. Във цяла Европа горивата ги държат почти на максимална цена а във Русия е наполовина

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини