БСП била със стройни редици, избори не я плашат

  • 25 май 2011 21:01

  • 468
  • 0
БСП била със стройни редици, избори не я плашат
©

Провеждането на предсрочни парламентарни избори е възможен вариант и има потенциал да бъде осъществен.

Това заяви в предаването „Това е България” на Радио „Фокус” Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен, зам.-председател на ПГ на Коалиция за България.

Според депутата изявлението на министър -председателя Бойко Борисов за избори „ три в едно” е непремерено изявление в резултат на прекомерна емоция или проява на кризисен PR

„Очевидно целта на това изявление е да се стреснат хората. То не съдържа сериозни намерения за предсрочни избори. Изявленията как ще се отиде на предсрочни избори вече сме ги чували. Те не носят сериозен политически заряд”, посочи Найденов.

Попитан готова ли е БСП за предсрочни парламентарни избори, Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен отговори: „Няма партия, която да ви отговори, че не е готова за парламентарни избори. БСП е готова за предсрочни избори за момента, в който се намира като политическа формация. Когато заявяваме намерението си за вот на недоверие и коментираме възможността за пресрочни избори, ние не го правим с лекото намигване, че имаме нещо друго предвид”.

Последвайте канала на

468 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини