Бойко Борисов: Не знаех, че в Марица плуват и делфини

  • 28 октомври 2011 13:10

  • 2882
  • 4
Бойко Борисов: Не знаех, че в Марица плуват и делфини
© Булфото

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г откри пътен възел „Скобелева майка” в Пловдив.

Съоръжението е построеноза 12 месеца, вместо за 18, а финансирането от 8 млн. лв. е осигурено от държавния бюджет. Запазено е място и за построяването на делфинариум – идея, заложена в предишния проект.

Знаех, че Марица е най-голямата река, но не знаех, че в нея плуват и делфини, каза при откриването  Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по повод заложеното построяване на делфинариум от предишното правителство на това място.

По думите на министър-председателя, това е едно прекрасно съоръжение и се равнява по значимост и големина на това, което бе построено в Стара Загора. Той поясни, че тук първоначално не са били предвидени средства за осветление на пътния възел, но правителството е заделило допълнителни пари и за тази цел.

Както виждате, строим България, пък опозицията нека си говори каквото иска, каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2882 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
evgeni

2011.10.30 | 10:01

2
---- Прикрепено писмо (до дядо Минко Минков) ---- Подател: евгени славков До: sinod@abv.bg Относно: до дядо Минко Минков Дата: Събота, 2011, Октомври 29 12:39:51 ЕЕЩ Добър ден дядо попе и и ти дядо Марин Минков /Максиме/.Първо поздравления за 97 год.юбилей на дядо Минко и да бъде жив и здрав и да се разкае като не служи вече на "Звяра" чрез "Гръцкия Козел",които има два рога-"католически и "православен",защото и двата "рога" са в услуга на дявола.Гледах в репортажа по BTV-новините как в свърталище наречено "манастир" сте прельгали доста деца чрез родителите им и чрез учителите -вече приели белега на "Звяра",който е нечист заблудителен дух на религиите.Още в обедния репортаж се обясняваше как:: "Духовното надделява над телесното...".Обаче дядо попе това ,че човек живее и по доста години е в повечето случаи да се разкае човек ,та да неби след земния си живот се озове при онези "духовни"на които място е отредено в пъкъла.И още , в будиските и индуйските "храмове" има още повече столетници,така ,че тези ги разправяй на баба попадия.Говори се още как щели да реставрират някой си дървен идол с човешко име за да не си изгуби "Чудотворните си свойствата " ???!!! Ало Попе,ако тези неща ,които ви се развалят и похабяват/идолите/ и червей ги пояждат и имат СРОК на ГОДНОСТ не са от Господа.Тра-ла-ла дядо защо имате и по две имена , не виждате ли че другия рог/католицизма/ си имат и по един номер след ИМЕНАТА !!!! Просто ДВУЛИЧНИЦИ и ТРИЛИЧНИЦИ. Кажи ми дядо, дявола колко ЛИЦА има след като е направил толкова МНОГО РЕЛИГИИ и толкова ИСТИНИ при положение ,че Господ е Един и Истината е Една ????!
джак спароу

2011.10.30 | 09:54

1
дори и да съм съгласен до някаква степен с това което казвате,в каква връзка го казвате!?
НС

2011.11.01 | 09:57

3
Ами то спестеното от делфинариума е отишло направо в джоба му :)) Важно е да има Освояване!!! И за гласове е инвестирал 10 процента
просто човек

2011.11.01 | 11:57

4
просто,по-просто,най-прост, Бойко Борисов !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини